gratis verzending vanaf € 500

vtwonen make-over 2 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Frans Uyterlinde vtwonen stylist

Nieuwbouwwoning in Schiebroek

Winnie en Arno zijn 24 jaar samen. Na zes jaar in het zonovergoten Nice te hebben gewoond, wonen ze nu alweer twaalf jaar samen met hun kinderen Bibi (15) en Novi (12) in een nieuwbouwwoning in Schiebroek. Daar wonen ze met veel plezier, maar het interieur? Daar worden ze het maar niet over eens. Met als gevolg dat het interieur de afgelopen tijd compleet stilgestaan.

Winnie & Arno 'Zij houdt van gezelligheid en rommeltjes, terwijl hij liever voor basic gaat.'

De woonsmaken en wensen van Winnie en Arno lopen nogal uiteen. Zij houdt van gezelligheid en rommeltjes, terwijl hij liever voor basic gaat. Bovendien durven ze allebei geen knopen door te hakken en verschillen ze van mening, bijvoorbeeld over de zit- en eethoek. Winnie is ‘team eethoek’, want ze vindt het heerlijk om uitgebreid te kunnen natafelen aan de eettafel. Arno daarentegen zou het heel fijn vinden om een grotere zithoek te hebben waar je je kan terugtrekken. Genoeg woondilemma’s, dus hoog tijd om de hulp van stylist Frans in te schakelen.

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020

Tuinkamer In Zuid-Franse bistro sfeer

Om extra leefruimte voor Arno en Winnie te creëren verrast vtwonen stylist Frans het gezin met een Cube tuinkamer van Verasol. Zonder ingrijpende verbouwing heeft het huis extra vierkante meters gekregen. Met sfeervolle zitjes en omringd door grote groene planten geniet je hier ieder seizoen van een fijne bistro sfeer. Uitgevoerd met een zonwering in grijsblauwe zeetint, sfeervolle LED verlichting en geïntegreerde heater, sluit de Cube tuinkamer perfect aan bij het nieuwe interieur.

bekijk Verasol Cube alle Verasol tuinkamers
Verasol tuinkamer Cube
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp