gratis verzending vanaf € 500

vtwonen make-over 2 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Nieuwbouwwoning in Schiebroek

Winnie en Arno zijn 24 jaar samen. Na zes jaar in het zonovergoten Nice te hebben gewoond, wonen ze nu alweer twaalf jaar samen met hun kinderen Bibi (15) en Novi (12) in een nieuwbouwwoning in Schiebroek. Daar wonen ze met veel plezier, maar het interieur? Daar worden ze het maar niet over eens. Met als gevolg dat het interieur de afgelopen tijd compleet stilgestaan.

Winnie & Arno 'Zij houdt van gezelligheid en rommeltjes, terwijl hij liever voor basic gaat.'

De woonsmaken en wensen van Winnie en Arno lopen nogal uiteen. Zij houdt van gezelligheid en rommeltjes, terwijl hij liever voor basic gaat. Bovendien durven ze allebei geen knopen door te hakken en verschillen ze van mening, bijvoorbeeld over de zit- en eethoek. Winnie is ‘team eethoek’, want ze vindt het heerlijk om uitgebreid te kunnen natafelen aan de eettafel. Arno daarentegen zou het heel fijn vinden om een grotere zithoek te hebben waar je je kan terugtrekken. Genoeg woondilemma’s, dus hoog tijd om de hulp van stylist Frans in te schakelen.

Lees meer
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
Online Interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Aan de adviestafel met transparante tussenschermen, krijg je aan de hand van je plattegrond en foto’s een persoonlijk advies met compleet interieurplan. In elke woonstijl en ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp