Skip to content

vtwonen make-over 2 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 2 najaar 2020

Nieuwbouwwoning in Schiebroek

Winnie en Arno zijn 24 jaar samen. Na zes jaar in het zonovergoten Nice te hebben gewoond, wonen ze nu alweer twaalf jaar samen met hun kinderen Bibi (15) en Novi (12) in een nieuwbouwwoning in Schiebroek. Daar wonen ze met veel plezier, maar het interieur? Daar worden ze het maar niet over eens. Met als gevolg dat het interieur de afgelopen tijd compleet stilgestaan.

Winnie & Arno 'Zij houdt van gezelligheid en rommeltjes, terwijl hij liever voor basic gaat.'

De woonsmaken en wensen van Winnie en Arno lopen nogal uiteen. Zij houdt van gezelligheid en rommeltjes, terwijl hij liever voor basic gaat. Bovendien durven ze allebei geen knopen door te hakken en verschillen ze van mening, bijvoorbeeld over de zit- en eethoek. Winnie is ‘team eethoek’, want ze vindt het heerlijk om uitgebreid te kunnen natafelen aan de eettafel. Arno daarentegen zou het heel fijn vinden om een grotere zithoek te hebben waar je je kan terugtrekken. Genoeg woondilemma’s, dus hoog tijd om de hulp van stylist Frans in te schakelen.

vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
vtwonen make-over 2 najaar 2020
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Tuinkamer In Zuid-Franse bistro sfeer

Om extra leefruimte voor Arno en Winnie te creëren verrast vtwonen stylist Frans het gezin met een Cube tuinkamer van Verasol. Met sfeervolle zitjes en omringd door grote groene planten geniet je hier ieder seizoen van een fijne bistro sfeer. Uitgevoerd met een zonwering in grijsblauwe zeetint, sfeervolle LED verlichting en geïntegreerde heater, sluit de Cube tuinkamer perfect aan bij het nieuwe interieur.

bekijk Verasol Cube alle Verasol tuinkamers
Verasol tuinkamer Cube

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
  • Flexa Tender Clay
    Flexa
    Tender Clay
  • Flexa Sea Foam
    Flexa
    Sea Foam

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp