gratis verzending vanaf € 500

vtwonen make-over 3 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Liza Wassenaar vtwonen stylist

Woning in Winkel

Gert-Jan woont al meer dan twintig jaar in dit huis in Winkel. Toen Laura vier jaar geleden bij Gert-Jan introk, besloten ze hun woning compleet op te knappen, maar lopen samen tegen één groot woonprobleem aan: de woonkamer. Qua indeling en smaken komen ze er samen er niet uit. Zo zit er een open trap in de kamer, waardoor er veel warmte en geluid naar de bovenverdieping gaat. Daarnaast zit er aan de voorkant van de woonkamer een erker, die volgens Laura momenteel niet goed benut wordt. Ook storen ze zich enorm aan de rommelige bijkeuken waar je vanaf de woonkamer en de keuken inkijkt.

Laura & Gert-Jan 'Zij houdt van groen en planten, hij van strak en industrieel'

En ook de woonsmaken van het stel liggen mijlenver uiteen: Laura gaat het liefst voor een groen interieur. Terwijl Gert-Jan liever woont in een industrieel, stoer huis met veel staal en grof hout. De indeling mag als het aan hem ligt lekker praktisch ingericht worden, met een grote kast, genoeg opbergruimte, een lekkere loungebank en grove meubels. Genoeg woonuitdagingen dus, gelukkig zit vtwonen stylist Liza Wassenaar vol goede woonideeën.

vtwonen make-over 3 najaar 2020
vtwonen make-over 3 najaar 2020
vtwonen make-over 3 najaar 2020
vtwonen make-over 3 najaar 2020
vtwonen make-over 3 najaar 2020
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp