Skip to content

vtwonen make-over 3 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Woning in Winkel

Gert-Jan woont al meer dan twintig jaar in dit huis in Winkel. Toen Laura vier jaar geleden bij hem introk, besloten ze hun woning compleet op te knappen. Maar ze lopen tegen één groot woonprobleem aan: de woonkamer. Qua indeling en smaken komen ze er samen er niet uit. Zo zit er een open trap in de kamer waardoor er veel warmte en geluid naar de bovenverdieping gaat. Daarnaast zit er aan de voorkant van de woonkamer een erker, die volgens Laura niet goed benut wordt. Ook storen ze zich enorm aan de rommelige bijkeuken waar je vanaf de woonkamer en keuken inkijkt.

vtwonen make-over 3 najaar 2020

Laura & Gert-Jan 'Zij houdt van groen en planten, hij van strak en industrieel'

En ook de woonsmaken van het stel liggen mijlenver uiteen: Laura gaat het liefst voor een groen interieur. Terwijl Gert-Jan liever woont in een industrieel, stoer huis met veel staal en grof hout. De indeling mag als het aan hem ligt lekker praktisch ingericht worden, met een grote kast, genoeg opbergruimte, een lekkere loungebank en grove meubels. Genoeg woonuitdagingen dus, gelukkig zit vtwonen stylist Liza Wassenaar vol goede woonideeën.

vtwonen make-over 3 najaar 2020
vtwonen make-over 3 najaar 2020
vtwonen make-over 3 najaar 2020

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Eijffinger 376040
  Eijffinger
  376040
 • Flexa Wild Dove
  Flexa
  Wild Dove
 • Sikkens F7.04.77
  Sikkens
  F7.04.77
 • Sikkens ON.00.18
  Sikkens
  ON.00.18

Eijerkamp interieuradvies
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp