Skip to content

vtwonen make-over 4 voorjaar 2023

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Anna & Rein Rijtjeshuis in Amsterdam-Noord

Wat als een fling op een reis door Amerika begon, is uitgebloeid tot samenwonend en getrouwd in Amsterdam-Noord: Anna en Rein zitten samen met hun drie kinderen helemaal op hun plek in hun jaren ’70 rijtjeshuis. Toch raakt het woord ‘interieur’ een gevoelige snaar bij het stel, de frustratie van het smaakverschil is opgelopen tot één groot mislukt compromis. Anna houdt van kleur, Zweeds design en minimalistisch. Rein waant zich het liefst in een Engelse bibliotheek met gecapitonneerde stoelen en vintage kasten. Aan vtwonen stylist Fietje de schone taak deze twee uitersten bij elkaar te brengen in een fijn thuis voor allebei.

Perfecte balans & ideale relaxplek In woonstijl Nature meets Retro

Fietje weet de perfecte balans te vinden en creëert een thuis voor hem én haar in de woonstijl Nature meets Retro. In de zithoek kan het stel in de donkere, iconische designbank met lage zit, niet anders dan heerlijk loungen. Hiermee is de woonkamer, zeker in combinatie met de comfy lichtgrijze fauteuil, dé ideale relaxplek voor het hele gezin. Fietje brengt door de glazen deur tussen de zithoek en de eethoek één van hun grootste woonwensen in vervulling: meer privacy in hun interieur. In de eethoek hergebruikt Fietje de lekker grote eettafel van het gezin. Ze omringt deze met Deense designstoelen voor 'n fijne Scandinavische touch. De barkrukken aan het 't kookeiland zijn de kers op de taart in dit heerlijke familiehuis.

vtwonen make-over 4 voorjaar 2023
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 4 voorjaar 2023
vtwonen make-over 4 voorjaar 2023
vtwonen make-over 4 voorjaar 2023

Digitaal magazine vtwonen Stijl Studio’s

Laat je inspireren door 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Bekend van tv!

vtwonen Stijl Studio's Magazine

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Urban Taupe
  Flexa
  Urban Taupe
 • Flexa Salie Groen
  Flexa
  Salie Groen
 • Flexa Soothing Moss
  Flexa
  Soothing Moss
 • Eiffinger Canvas 395804
  Eiffinger
  Canvas 395804

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp