gratis verzending vanaf € 500

vtwonen make-over 5 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Eva van de Ven vtwonen stylist

Tussenwoning in Heemstede

Jeugdliefdes Marlijn en Valentin kochten samen vijf jaar geleden een tussenwoning in Heemstede. Het eerste half jaar stond volledig in het teken van de verbouwing, waar een mooie basis werd gelegd met een de grijze Novilon vloer en glad gestucte muren. Na een half jaar verbouwen veranderden onverwachts hun prioriteiten. De vader van Marlijn werd ongeneeslijk ziek en hun dochter Lieve was op komst. Dit was voor Marlijn en Valentin een heftige tijd, en nu, een tijd later, zijn ze toe aan een warm en ‘af’ thuis. Maar samen komen ze daar niet uit. Marlijn is laatst begonnen met schilderen, maar de okergele kleur heeft maar kort op de muur gezeten. Met een nieuwe schilderpoging in de keuken werd het niet beter, de twee ruimtes passen qua kleur niet meer bij elkaar. 

Marlijn & Valentin 'Hij wil een grote eethoek, zij een grote zithoek'

En de kleuren op de wanden is niet hun enige struggle van Marlijn en Valentin. In hun compacte woonkamer ontbreekt het aan voldoende opbergruimte. Ook wil hij een grote eethoek, maar zij een grote zithoek. Met als gevolg dat ze nog steeds op de tuinbank zitten omdat ze het samen maar niet eens kunnen worden over de nieuwe bank. Want hoe kies je nu de juiste meubels met beperkte woonruimte? Om het nog complexer te maken lopen ook de woonsmaken van Marlijn en Valentin ook nog sterk uiteen. Zij houdt van warme, maar lichte kleuren, functionele meubels, ronde vormen en planten, hij van donker, industrieel gemixt met design. Kortom: genoeg woonuitdagingen voor vtwonen stylist Eva!

Lees meer
vtwonen make-over 5 najaar 2020
vtwonen make-over 5 najaar 2020
vtwonen make-over 5 najaar 2020
vtwonen make-over 5 najaar 2020
vtwonen make-over 5 najaar 2020
vtwonen make-over 5 najaar 2020
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp