Skip to content

vtwonen make-over 5 voorjaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Zaans huisje In Assendelft

Carolien en Martijn werden 13 jaar geleden op slag verliefd op het Zaanse huisje in Assendelft met sloot, bruggetje en kastanjeboom. Een prachtige, karakteristieke woning, maar met de inrichting komen ze er maar niet uit. In de afgelopen 13 jaar hebben ze een aanbouw en keuken laten plaatsen en de sfeer krijgen ze er niet in. Ook worden de woonruimtes niet optimaal benut: de bovenverdieping is compact, waardoor eigenlijk het hele gezinsleven beneden afspeelt. En dan lopen ook nog de woonsmaken van het stel compleet uiteen...

Carolien & Martijn 'Zij houdt van brocante, hij van industrieel.'

Carolien is gek op brocante en lichte, natuurlijke kleuren. Haar woonstijl is het best te omschrijven als landelijk. Martijn daarentegen houdt van het stoere loft gevoel met industriële meubels, kleur, graffiti en grove materialen als steen, ijzer en hout. vtwonen stylist Frans gaat ze helpen en creëert met slimme woonoplossingen en onze Eijerkamp meubels een gezellig familiehuis om te wonen, eten, werken en te spelen!

vtwonen make-over 5 voorjaar 2021

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER

Alle vloerkleden en accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom gezellig langs, we adviseren je graag!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?