Skip to content

vtwonen make-over 6 najaar 2023

vtwonen stylist Frans geeft het huis van Daniëlle & Frans een make-over in woonstijl Soft Romance & Raw Industrial met fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Frans Uyterlinde
vtwonen stylist
gezien op tv
Orange Slice fauteuil Selected by Frans

"Ik hou van statements in een interieur. Een hele eer dus, dat ik speciaal voor Eijerkamp zo’n iconische fauteuil mocht samenstellen in deze uitgesproken combinatie van roze stof met dieprood onderstel. De Orange Slice fauteuil is in deze make-over dé onbetwiste blikvanger en een perfecte match met het flexibele ziteiland."

vtwonen make-over 6 najaar 2023

Net even anders: flexibel ziteiland

Net even anders: het ziteiland in de woonkamer. Met losse elementen schuif je naar hartenlust tot je de ideale opstelling hebt gevonden. Rug tegen rug, arm tegen arm of rechte bank? Het kan allemaal! Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimtes en zijn er heerlijke zitplekken gecreëerd voor het hele gezin. De eethoek is door de bootvormige eettafel met onderhoudsarm Fenix tafelblad dé plek voor zorgeloos tafelplezier met het hele gezin.

vtwonen make-over 6 najaar 2023
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

vtwonen make-over 6 najaar 2023
vtwonen make-over 6 najaar 2023
vtwonen make-over 6 najaar 2023
Kleurenpalet
 • Flexa Easy Peasy
  Flexa
  Easy Peasy
 • Flexa Sure Thing
  Flexa
  Sure Thing
 • Flexa Vintage Treasure
  Flexa
  Vintage Treasure

Digitaal magazine vtwonen Stijl Studio’s

Laat je inspireren door 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Bekend van tv!

vtwonen Stijl Studio's Magazine

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels