Skip to content

vtwonen make-over 6 voorjaar 2024

vtwonen stylist Eva geeft het interieur van Daphne & Ralph een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Eva van de Ven
vtwonen stylist
gezien op tv
Zachte & uitgesproken materialen in woonstijl Zoet met een bite

"Door het samenspel van zachte en uitgesproken materialen wordt een gezellige sfeer bereikt. Dit leidt tot een knusse maar levendige woonstijl, waarin de Movani elementenbank moeiteloos de aandacht trekt. De harige Gumaca fauteuil voegt een onverwachte textuur toe die speels en uitnodigend is, terwijl de Liselore eetkamerstoel met zijn elegante design zorgt voor een verfijnde twist. Het geheel vormt een harmonieus thuis dat zoetigheid combineert met een onmiskenbare bite."

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Eijffinger
  Eijffinger
  318020
 • Flexa Grand Lady
  Flexa
  Grand Lady
 • Flexa Vanilla Cream
  Flexa
  Vanilla Cream

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels