Skip to content

vtwonen make-over 7 voorjaar 2024

vtwonen stylist Liza geeft het interieur van Annemarie & Sven een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Liza Wassenaar
vtwonen stylist
gezien op tv
Zachte & uitgesproken materialen in woonstijl Flowers & Metals

"Door warme beigetinten te combineren met stoere metalen materialen ontstaat een fijne thuishaven in woonstijl Flowers & Metals. Zowel de zit- als de eethoek zijn een perfecte combinatie van zachtheid en stoere elementen. De May hoekbank steelt in de woonkamer de show en kan geheel naar wensen worden aangepast. De eigentijdse Ella eettafel wordt omringd door robuuste webbing eetkamerstoelen wat zorgt voor een speels contrast."

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Flexa Camouflage Green
  Flexa
  Camouflage Green
 • Flexa Urban Taupe
  Flexa
  Urban Taupe
 • Natural Wallcovering
  Natural Wallcovering
  Natural Wallcovering
 • Festival behang
  Festival behang
  Festival behang

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels