gratis verzending vanaf € 500

vtwonen make-over 2 voorjaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Marianne Luning vtwonen stylist

Hoekwoning In Eemnes

Na maar liefst acht verhuizingen wonen Sadaf en Saman nu, samen met zoontje Dayan, in hun droomhuis in Eemnes. Hoewel het huis aan al hun wensen voldoet, zijn ze met de inrichting van de woning nog niet tevreden. Stylist Marianne schiet te hulp en creëert een interieur waarin het hele gezin zich thuisvoelt!

Sadaf & Saman 'Hij houdt van industrieel, zij van modern'

De woonsmaken van Sadaf en Saman liggen mijlenver uit elkaar waardoor het inrichten van hun droomhuis nog lastiger wordt. Zij houdt van een moderne en strakke inrichting met een romantische touch terwijl hij liever een combinatie van hout, beton en andere industriële elementen ziet terugkomen. Een andere uitdaging waarmee Marianne aan de slag gaat, is de beperkte opbergruimte in de woning. Het stel is dol op koken, maar heeft maar weinig opbergruimte in de keuken. Benieuwd hoe Marianne de woonsmaken én het opbergprobleem samenbrengt? Bekijk hier het eindresultaat!

vtwonen make-over 2 voorjaar 2020
vtwonen make-over 2 voorjaar 2020
vtwonen make-over 2 voorjaar 2020
vtwonen make-over 2 voorjaar 2020

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?