Skip to content
Vergroten
  • Good&Mojo Tuvalu Vloerlamp
1/6
Item 1 of 6

Good&Mojo Tuvalu Vloerlamp

Levertijd: 1-2 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Good&Mojo Tuvalu Vloerlamp

De Tuvalu lamp van Good& Mojo is een prachtige vloerlamp, verkrijgbaar in twee verschillende maten. De lamp is vernoemd naar het Polynesische eiland dat het meest bedreigde land is door de stijgende zeespiegel, met als gevolg het broeikaseffect. De lamp is van het materiaal bamboe gemaakt en heeft een bruine kleur.

Met deze prachtige vloerlamp geef je je woonkamer of slaapkamer een unieke look. Door de warme sfeer van deze lamp creëer je al snel een gezellig hoekje. Het is tof om te mixen en matchen met het zusje van de Tuvalu lamp uit de Good & Mojo collectie met een ander formaat. De getoonde lamp heeft de afmeting 60x71 cm.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1591557
Diameter 60 cm
Hoogte 71 cm
Materiaal Bamboe
Kleur naturel
Merk Good&Mojo
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8716248080415
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Tuvalu serie Bekijk ook Meer uit deze serie