Skip to content
Havee Lake Bank
Havee Lake Bank
Vanaf 2940.-
Vergroten
  • Havee Lake Bank
1/7
Item 1 of 7

Havee Lake Bank

Vanaf 2940.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Havee Lake Bank

Bank Lake uit de collectie van interieurmerk Havee komt voort uit een samenwerking met de tevens Nederlandse designer Hans Daalder. Hij geeft aan dat totale vrijheid en flexibiliteit centraal stonden tijdens het ontwerp. Dit uiteraard in combinatie met de esthetiek van een hoogwaardig designmeubel. De subtiele schuin geplaatste poten zorgen ervoor dat het geheel luchtig blijft.

Mogelijkheden

Lake is volledig naar wens samen te stellen, van vorm en verhoudingen tot materiaalkeuze en combinatie. Ga voor een ziteiland, hoekopstelling of juist een basis zitbank. Rug- en/of armleuningen kunnen toegevoegd of weggelaten worden. Het is tevens mogelijk de verschillende onderdelen te bekleden met diverse kleuren of materialen en daardoor een eigen kleurenpallet te creëren. Ook het onderstel kan naar wens aangepast worden. Met Lake stel je een bank samen die past bij jouw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte!

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van bank Lake van Havee in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1622916
Breedte 175 cm
Hoogte 85 cm
Diepte 83 cm
Materiaal Stof
Kleur Geel
Merk Havee
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer