Skip to content
Havee Lake Bank
Havee Lake Bank
Vanaf 2940.-
Vergroten
  • Havee Lake Bank
1/7
Item 1 of 7

Havee Lake Bank

Vanaf 2940.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Havee Lake Bank

Bank Lake uit de collectie van interieurmerk Havee komt voort uit een samenwerking met de tevens Nederlandse designer Hans Daalder. Hij geeft aan dat totale vrijheid en flexibiliteit centraal stonden tijdens het ontwerp. Dit uiteraard in combinatie met de esthetiek van een hoogwaardig designmeubel. De subtiele schuin geplaatste poten zorgen ervoor dat het geheel luchtig blijft.

Mogelijkheden

Lake is volledig naar wens samen te stellen, van vorm en verhoudingen tot materiaalkeuze en combinatie. Ga voor een ziteiland, hoekopstelling of juist een basis zitbank. Rug- en/of armleuningen kunnen toegevoegd of weggelaten worden. Het is tevens mogelijk de verschillende onderdelen te bekleden met diverse kleuren of materialen en daardoor een eigen kleurenpallet te creëren. Ook het onderstel kan naar wens aangepast worden. Met Lake stel je een bank samen die past bij jouw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte!

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van bank Lake van Havee in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Havee Lake Bank
Havee Lake Bank