Skip to content

Fauteuils In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle fauteuils in onze winkels & online. Met persoonlijk interieuradvies van onze experts.

Fauteuils
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Artifort 300.- jubileum voordeel

Ontvang nu tot 300.- voordeel op de Orange Slice fauteuil van Artifort!

bekijk nu

Snel in huis Ruim 150 fauteuils

Snel je nieuwe fauteuil in huis? Ontdek alle voorraad fauteuils nu!

shop nu

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Creëer extra zitruimte met een fauteuil

Een fauteuil, ook wel relaxstoel of draaistoel genoemd, wordt vaak in de woonkamer bij de bank geplaatst om een extra zitplek te creëren. In onze Eijerkamp winkels vind je talloze comfortabele fauteuils onder één dak in de nieuwste materialen, stijlen en kleuren! Extra leuk: veel relaxstoelen stel je volledig naar eigen woonwensen samen. Kom langs in onze winkels in Zutphen & Veenendaal en laat je verrassen door onze collectie en de vele keuzemogelijkheden of shop jouw favoriet nu online!

Van draaifauteuil tot oorfauteuil

Een fauteuil wordt voornamelijk gezien als een armstoel waar je heerlijk comfortabel in kan zitten en relaxen. Vaak voorzien van armleuningen met iets lagere zit en gemakkelijk te verplaatsen in het interieur. De stoel straalt in iedere woonruimte, van woon- en slaapkamer tot in de hal! Bij Eijerkamp vind je een complete collectie, van draaifauteuils tot oorfauteuils.

Relaxfauteuils in talloze kleuren, vormen & materialen

Bij Eijerkamp stel je jouw nieuwe fauteuil helemaal naar wens samen dankzij een ruime keuze uit materialen, vormen en kleuren. Op het gebied van materiaal kun je alle kanten op, van rotan tot leer en stof. Maar welk materiaal is nu geschikt voor je nieuwe fauteuil? Ga bijvoorbeeld voor een ronde armstoel in zacht stof, teddy of velvet om meer warmte in de woonruimte te brengen. Of ga voor een kleine, leren fauteuil die luxe uitstraalt en makkelijk te onderhouden is. Ook wat betreft kleur kun je met onze fauteuils alle kanten op. Kies voor rust en elegantie met een witte, grijze of beige fauteuil of ga voor kleur met een fauteuil in groen, roze of andere opvallende kleur!

Creëer extra comfort met talloze extra opties

Naast keuze uit materialen en kleuren, bieden fauteuils talloze extra comfortmogelijkheden. Zo zijn verschillende modellen uit te breiden met (elektrisch) verstelbare functies en zijn diverse relaxstoelen leverbaar met bijpassende voetenbank voor nóg meer zitcomfort. Naast comfort geven fauteuils een luxueuze en trendy uitstraling aan de woonkamer. Zo zijn de moderne armstoelen van Leolux ware eyecatcher in elk interieur door de opvallende vormen en kleuren. En wat dacht je van een moderne design fauteuil van Artifort, Pode of Design on Stock? Of maak een trendy lounge stoel van Trendhopper of Montèl compleet door een warm plaid of stijlvolle kussens toe te voegen. Naast comfortabele fauteuils vind je bij Eijerkamp diverse relaxfauteuils van bekende merken zoals Stressless.

Shop jouw favoriete relaxfauteuil bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp vind je een ruim aanbod relaxstoelen. Hierdoor is er altijd een exemplaar dat volledig aan jouw wensen voldoet. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze adviseurs helpen je tijdens een persoonlijk advies graag met het kiezen en/of samenstellen van de fauteuil die perfect aansluit op jouw woon- en comfortwensen! Kom proefzitten in onze winkels, vraag nu een offerte aan voor jouw favoriete stoel of shop je nieuwe fauteuil nu online!

Lees meer