Skip to content
Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
Vanaf 3545.-
Vergroten
  • Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
1/28
Item 1 of 28

Leolux Caruzzo Plus Fauteuil

Vanaf 3545.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Caruzzo Plus Fauteuil

Maak kennis met het Caruzzo Plus  fauteuil van Leolux in onze complete Leolux Select Stores in Zutphen en Veenendaal! Caruzzo is een bijzondere creatie van toonaangevend designer Frans Schrofer (1956) voor Leolux. De ontwerpen van deze designer staan bekend om de aandacht voor design en ergonomie, wat duidelijk zichtbaar is in Leolux Caruzzo fauteuil. Met model Caruzzo wist hij twee bekende design awards in de wacht te slepen, namelijk de 'Red Dot Design Award 2015' en 'Goed Industrieel Ontwerp 2015'. De schitterende fauteuil is een genot om op te zitten én om naar te kijken! 

Caruzzo Plus is voorzien van een uitgekiende mechaniek, waarmee je bepaalt hoe actief of passief je zit. Middels de hendel aan de zijkant stel je de relaxstoel eenvoudig in op jouw houding. 

Door de hoge rug en de verstelbare mogelijkheden voel je je als een koning op zijn troon en geniet je van een heerlijk zitcomfort. Kenmerkend voor de Caruzzo fauteuil zijn de ambachtelijke stoffeerdetails en de opvallende siernaad aan de achterzijde van de fauteuil die handmatig wordt vervaardigd door de vakmensen van Leolux.

Caruzzo is leverbaar in diverse hoogwaardige stoffen en leersoorten. Daarnaast zijn de buiten- en binnenzijde apart van elkaar te bekleden. Het Caruzzo Plus fauteuil is voorzien van een opvallende aluminium verstelbare en draaibare voet in een 4-teens of 5-teens uitvoering. Leverbaar met bijpassende hockers Fine en Forte en een hoofdsteun voor extra zitcomfort. De zithoogte van Caruzzo kan met 2 cm verhoogd worden. Daarnaast kan de voet van Caruzzo naast diverse epoxy en lakkleuren ook worden uitgevoerd in gepolijst aluminium. 

Laat je adviseren over de mogelijkheden van de Leolux Caruzzo Plus fauteuil bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal of vraag direct een offerte aan!

Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
Leolux Caruzzo Plus Fauteuil