Skip to content
Leolux Rolan Salontafel
Leolux Rolan Salontafel
Vanaf 765.-
Vergroten
  • Leolux Rolan Salontafel
1/18
Item 1 of 18

Leolux Rolan Salontafel

Vanaf 765.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Rolan Salontafel

De Rolan salontafels van Leolux zijn een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Gino Carollo. Zoals kenmerkend voor Italiaans design, kenmerkt de Rolan salontafel zich door een strakke en simplistische belijning. 

Salontafel Rolan is een vrij te componeren ontwerp. Met de keuze uit drie vormen - rond, ovaal en rechthoekig - in twee verschillende hoogtes is het eenvoudig mogelijk een samenspel te creëren tussen vormen en hoogtes. Bovendien is Rolan leverbaar in diverse materialen. Het blad van de salontafel is uit te voeren in diverse lakkleuren, verschillende kleurafwerkingen massief eiken- of notenhout en in keramiek. Het aluminium onderstel van de salontafel is uit te voeren in alle Leolux epoxykleuren en gepolijst aluminium. Het onderstel kan tevens in een lakkleur naar wens worden uitgevoerd. 

Ontdek de vele mogelijkheden van salontafel Rolan van Leolux in onze Leolux Select Stores in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs tonen je graag alle mogelijkheden.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1634379
Diameter 80 cm
Hoogte 31 cm
Materiaal Lak
Materiaal onderstel Aluminium
Merk Leolux
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Item 1 of 19