Skip to content
Menu Knitting Lounge Chair
Menu Knitting Lounge Chair
Vanaf 2135.-
Vergroten
  • Menu Knitting Lounge Chair
1/14
Item 1 of 14

Menu Knitting Lounge Chair

Vanaf 2135.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Menu Knitting Lounge Chair

Knitting Lounge Chair van het Deense meubelmerk Menu is een creatie van ontwerper Ib Kofod-Larsen. De collectie van deze excentrieke fauteuils bestaat al sinds 1951 en wordt steeds vernieuwd onder het concept van Menu: 'Modernism Reimagined'. De bijzondere vormgeving, de open ellebooggaten, van deze relaxstoel zorgt ervoor dat je naar de stoel blijft kijken. 

Getoond model is bekleed met sheepskin in het donkerbruin, uiterst comfortabel en hip, dat wordt ondersteund door een houten frame. Naast deze optie zijn er talloze mogelijkheden, met de keuze uit verschillende stof- en leersoorten en diverse kleuren. Met de keuze uit verschillende mogelijkheden ontwerp je zelf jouw eigen fauteuil.

Ontdek de mogelijkheden van lounge chair Knitting van Menu in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1625912
Breedte 71 cm
Hoogte 91 cm
Materiaal Schapenvacht, Hout
Materiaal onderstel Hout
Kleur Dark Brown
Kleur onderstel Bruin
Merk Menu
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer