Skip to content

Schramm boxsprings bij Eijerkamp Zutphen

Ontdek de collectie in de Schramm Studio bij Eijerkamp Zutphen. Met persoonlijk advies van onze Schramm experts.

Schramm boxsprings Eijerkamp

Schramm Studio's

Ervaar slaapcomfort op topniveau in de Schramm Studio’s bij Eijerkamp. Ieder bed is met ambachtelijke precisie en met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen.

adres & openingstijden
Schramm matrassen

  Schramm boxspring

  De luxe boxsprings van Schramm worden gekenmerkt door hun sublieme comfort en tijdloze schoonheid. Het Duitse kwaliteitsmerk maakt het mogelijk hotelluxe te ervaren in de eigen slaapkamer en zo iedere nacht te genieten van een optimale nachtrust.

  Schramm boxspring: een slaapervaring op maat

  Iedere boxspring van Schramm wordt volgens een ambachtelijk maakproces, in combinatie met innovatieve technieken, met de hand vervaardigd in Duitsland. Het bedrijf draagt dan ook het kwaliteitslabel ‘Made in Germany’. Door het gebruik van een selectie hoogwaardige natuurlijke materialen als kameelhaar en zuiver scheerwol, met de hand vervaardigde veredelde pocketveren en verschillende onder- en (top)matrassen past een Schramm bed zich moeiteloos aan op onder andere de lichaamscontouren, het postuur en de slaaphouding.

  Schramm boxspring met luxe uitstraling

  Het design van een bed of boxspring van Schramm wordt gekenmerkt door de luxe, hotel chique uitstraling. De basis van de luxueuze boxsprings is naar eigen inzicht te ontwerpen met de keuze uit een breed arrangement van mogelijkheden. Diverse hoofdborden, panelen, onderstellen en stofferingsmogelijkheden bieden de gelegenheid een op de individuele wensen afgestemde Schramm boxspring samen te stellen, passend bij de ambiance van de slaapkamer.

  Ervaar de boxsprings van Schramm

  Kom proefliggen op de boxsprings van Schramm in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en ervaar het comfort en de designmogelijkheden die Schramm te bieden heeft. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

  Lees meer