Skip to content
Trendhopper Medina Hanglamp
Trendhopper Medina Hanglamp
Vergroten
  • Trendhopper Medina Hanglamp
1/11
Item 1 of 11

Trendhopper Medina Hanglamp

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Medina Hanglamp

Introduceer een vleugje betovering in jouw interieur met de Medina Hanglamp!
Met een elegante diameter van 30cm, is de Medina Hanglamp de ideale keuze voor kleinere ruimtes in je huis. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige lamp kan ook grote ruimtes transformeren tot een oase van warm licht, vooral wanneer je hem combineert met andere prachtige lampen uit onze Medina-collectie.

Wat deze lamp echt speciaal maakt, is het betoverende rainbow effect en het chique zwarte glas, waardoor hij een unieke ambiance creëert waar je keer op keer van zult genieten. Wanneer je de Medina Hanglamp samenbrengt met zijn soortgenoten, ontstaat er een speels en verbluffend effect dat een extra dimensie toevoegt aan je interieur. De Medina Hanglamp biedt nog meer flexibiliteit dankzij zijn in hoogte verstelbare ontwerp. Hierdoor kun je de lamp perfect afstemmen op de rest van je interieur, en zo een naadloos geheel creëren in elke ruimte.

En laten we niet vergeten dat deze lamp werkt met een standaard E27-lamp (niet inbegrepen), wat betekent dat je de vrijheid hebt om de helderheid en kleur van het licht aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Zo kun je de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid.

Shop de Medina Hanglamp uit de collectie van Trendhopper nu direct online!

Trendhopper Medina Hanglamp
Trendhopper Medina Hanglamp