Skip to content
Trendhopper Muden Salontafel
Trendhopper Muden Salontafel
Vergroten
  • Trendhopper Muden Salontafel
1/4
Item 1 of 4

Trendhopper Muden Salontafel

Levertijd: 6-8 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Muden Salontafel

Salontafel Muden uit de collectie van Trendhopper is gemaakt van mangohout in een mat zwarte kleur. Dit geeft de salontafel een robuuste en industriële uitstraling waardoor de salontafel in vrijwel ieder interieur past. De rechte vormen van Muden zorgen voor een strakke uitstraling. Daarnaast is de salontafel handgemaakt wat elke salontafel uniek maakt.

Shop salontafel Muden uit de collectie van Trendhopper nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1658988
Breedte 166 cm
Hoogte 59 cm
Diepte 40 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Mangohout
Kleur Zwart
Merk Trendhopper
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer