gratis verzending vanaf € 500

Vacature Shop- & baliemedewerker Linnenshop

Voor Eijerkamp in Zutphen hebben wij een openstaande vacature Shop-/Baliemedewerker. Deze vacature is voor de Linnenkorf, een onderdeel van Eijerkamp, gericht op bad- en bed textiel.

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Heb jij passie voor textiel? Vind je het leuk om met de mooiste bed- en badcollecties te werken van merken als o.a. Vandyck, Essenza, Beddinghouse en Janzen? En adviseer je graag klanten voor de styling van de slaapkamer voor de perfecte nachtrust? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie ben jij?

Een enthousiaste en klantvriendelijke Shop-/baliemedewerker die ons team in Zutphen wil komen versterken.

  • Je hebt een representatieve, open en actieve houding en verwelkomt alle klanten met een glimlach;
  • Je bent creatief en hebt oog voor detail;
  • De woonwensen van de klant kun jij vertalen en omzetten naar een aankoop;
  • Je hebt affiniteit met wonen, aankleding en styling en je wilt graag kennis op doen van onze prachtige merken;
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed in teamverband werken;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met verkoop van bad- en bed textiel, kassawerkzaamheden, service verlenen;
  • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig, ook op een koopavond en in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast en dynamisch team, kom je te werken in een energieke werkomgeving en een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Shop-/baliemedewerker Linnenkorf’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer