0 items
0 items

Rivièra Maison

Rivièra Maison

Rivièra Maison

Riviera Maison accessoires en meubels zijn te herkennen aan de sfeervolle beleving. Een groot gedeelte van de producten is met de hand vervaardigd en uniek door opvallende details. Voor ieder toegankelijk, zodat de slogan 'Home Is Where You Can Be You' wordt beleefd. Bekijk een greep uit de landelijke collectie online of kom langs voor het complete aanbod van Riviera Maison! Lees verder >

Riviera Maison meubels en accessoires

Rivièra Maison meubelen en accessoires

Rivièra Maison is een toonaangevend interieurmerk met een sterke beleving, waar genieten een belangrijk aspect is. Het brede aanbod meubels en accessoires wordt geheel in eigen huis ontwikkeld. Elk product is uniek, doordat het met de hand vervaardigd wordt in authentieke ateliers wereldwijd. Meerdere keren per jaar presenteert Rivièra Maison een nieuwe collectie, afgestemd op de seizoenen en in verschillende thema’s.

Laat je inspireren door Rivièra Maison

Rivièra Maison laat zich inspireren door reiservaringen in grote wereldsteden, de landelijke Provence of dagelijkse sfeerbeelden in de wereld om ons heen. De collecties van Rivièra Maison zijn landelijk en eigentijds tegelijk en geven u het warme gevoel van thuis met een internationale allure. In dat kader is Rivièra Maison gestart met een campagne: Home is where you can be you. Hierin zijn internationale iconen te zien in hun ‘home’, de plek waar ze zich echt thuis voelen.

Rivièra Maison stijl – a way of life

Bij Rivièra Maison staat puur genieten voorop. Een kamer ingericht met Rivièra Maison meubels en landelijke woonaccessoires straalt exclusiviteit, sfeer en romantiek uit. Een comfortabele bank, landelijke kast en een stijlvol doorleefde tafel gemaakt van hardhout geven uw kamer een warm en welkom gevoel. Rivièra Maison kussens, servies, lampen maken de maritieme sfeer compleet 

Geniet van Rivièra Maison bij Eijerkamp

Beleef de manier van leven à la Rivièra Maison bij Eijerkamp. De tijdloze collectie van Rivièra Maison bestaat uit meer dan 3.000 artikelen. Iedere week vullen we het assortiment van Eijerkamp aan met nieuwe Rivièra Maison producten en twee keer per jaar vernieuwd de gehele afdeling.