• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Dressoirs

Dressoirs

Dressoirs

Een dressoir kunt u uitstekend gebruiken als extra opbergmeubel binnen uw woonkamer, slaapkamer en/of studeerkamer. Ons uitgebreide assortiment is te verkrijgen in diverse afmetingen, materialen en kleuren in Zutphen en Veenendaal. Zo vindt u vast een dressoir die perfect aansluit bij uw wensen en de rest van uw interieur! Lees verder >

Welk dressoir is geschikt voor mijn interieur?

Dressoirs als tv-meubel of voor het tonen van decoratie

Wist u dat een dressoir als sinds de Middeleeuwen haar bestaansrecht kent? Het werd gezien als pronkstuk in de kamer en kon niet mooi genoeg zijn. Dressoirs bestaan uit lades, kastjes of open vakken en worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt als vervanger voor tv-meubels. Of plaats de mooiste accessoires op de dressoirkast, zoals fotolijsten, vazen of kaarsen. Met een prachtige spiegel of schilderij boven het dressoir creëert u extra sfeer. Maak het helemaal af met extra verlichting door het plaatsen van een lamp. Naast dat een dressoir er stijlvol uitziet, dient het ook nog als opbergruimte voor al uw spullen. Dressoirs mogen gezien worden binnen de woonkamer, eetkamer of slaapkamer!

Ruime mogelijkheden voor elke woonstijl

Bij Eijerkamp vindt u tal van mogelijkheden voor het perfecte dressoir voor u! Maar wat past er nu het beste bij uw woonstijl? Een industrieel dressoir, een moderne kast of een open dressoir? Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een eiken of teak dressoir. Met glazen deuren, open delen of lades. Een zwevend dressoir staat prachtig in een moderne inrichting. Wilt u een design dressoir kopen? Bekijk dan de collectie van Bert Plantagie! Of kies voor een wit dressoir, perfect te combineren binnen diverse woonstijlen. Heeft u een landelijke inrichting? Dan kunt u het beste terecht bij de Henders en Hazel afdeling. De dressoirs van Trendhopper en XOOON zijn perfect voor een trendy en hip interieur.

Dressoir online kopen?

Graag een nieuw dressoir kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Ons team staat voor u klaar om u te adviseren over een dressoir die aan uw wensen voldoet. Een geschikt exemplaar gevonden? Bestel eenvoudig online en laat thuis bezorgen. Of bezoek een van onze winkels, zodat we u verder kunnen helpen met het kiezen van het juiste dressoir!