Skip to content

Kersttrend 2021 Christmas Blues

Laat je inspireren door de kleuren van de winternacht in de kersttrend van 2021: Christmas Blues. Snel in huis!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp

Kies voor een stoere mix van trendy voorraad en snel leverbaar meubels in een palet van nachtblauw, sneeuwwit, mosgroen, zwart, grijs- en bruintinten en een materialenmix van bijvoorbeeld leer, bouclé, marmer en velours.

Diepe kleuren Uit de winternacht

De kersttrend van 2021, Christmas Blues, is geïnspireerd op de kleuren uit de koude winternacht. In een donkere basis van nachtblauw komen (mos)groen, sneeuwwit, zwart en grijs- en bruintinten samen in een modern, industriële mix van meubels. Rond de kerstboom verzamelen zich een royale hoekbank (met genoeg zitplekken voor het hele gezin) met strakke vormgeving in fijne grijze stof, leren draaifauteuil en robuuste salontafelset. Aan de eettafel is het heerlijk toeven in een comfortabele set eetkamerfauteuils in zachte bouclé stof in een speelse mix van winterse kleuren.

Woontrend kerst 2021: Christmas Blues

Als inspiratiebron Het ruige winterse landschap

Hard en zacht, grof en fijn, mat en glanzend, warm en koud: net zo divers als het winterse landschap is de materialenmix in deze kersttrend. Fijngeweven stoffen, geschuurd leer, zwart metaal, riet en robuust hout worden naar hartenlust gemixt. En accenten in glanzend zwart marmer, gerookt glas, een weeldigere klassieke bloemenprint en rijke velours laten de Christmas Blues kersttrend van 2021 tot leven komen onder de sterrenhemel!

Woontrend kerst 2021: Christmas Blues
Woontrend kerst 2021: Christmas Blues
Woontrend kerst 2021: Christmas Blues
Trendkleuren
  • Eijffinger
  • Flexa
  • Flexa
  • Flexa
    Flexa