Skip to content

Woontrend 2023 Comfy Curvy

Organische vormen are here to stay in 2023 én vertaald in de nieuwe woontrend Comfy Curvy. Met imperfecte vormen, zachte natuurlijke tinten en warme materialen als bouclé, hout en wol bouwen we in 2023 thuis een fijn nest waar we ons helemaal op ons gemak voelen. Laat je inspireren door de woontrend van 2023!

Imperfecte meubels In curvy style & natuurlijke materialen

In de woontrend Comfy Curvy van 2023 omarmen we imperfectie en gebruiken we ronde vormen om ons te omarmen en een geborgen gevoel te geven. Denk aan meubels met organische lijnen, accessoires in een curvy style en abstracte wanddecoratie in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en bouclé – heerlijk cosy maar ook comfortabel én zelfs multifunctioneel! Want in tegenstelling tot een strakke minimalistische bank is het bij een organische bank super goed mogelijk om deze schuin of zelfs midden in de woonkamer te zetten. Je kan alle kanten op! En wat denk je van een ronde eettafel? Die zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook een stuk compacter dan een rechthoekig exemplaar en nemen zo veel minder ruimte in. Win-win: aan een ronde tafel is het supergezellig tafelen!

Less is not always more Rond, ronder, rondst

Hoewel we ronde vormen al een tijdje zien in mening interieur, pakken we het in 2023 anders aan! Dit jaar geldt: more is more. Ga voor overvloed om een op en top comfortabel en cosy gevoel te creëren! Dus heb jij je vorig jaar al laten inspireren door zachte rondingen en de trend thuis al geïntroduceerd? Zet dan dit jaar de puntjes op de i. Combineer die heerlijke fauteuil die er al staat met een ronde hoekbank of pak de eethoek aan en ga voor een speelse organische eettafel. Ook fijn: de organische vormen maken een, vaak rechthoekige, woonruimte zachter, gezelliger en zorgen voor balans. Thuis is er niets belangrijker dan dat, balans. Alleen zo voel jij je op je best in je eigen huis. Ga je voor woontrend Comfy Curvy? Dan zit je in 2023 (én vele jaren daarna) wel goed!

Woontrend 2023 Comfy Curvy
Woontrend 2023 Comfy Curvy
Woontrend 2023 Comfy Curvy
Trendkleuren
 • LAB Paint Sensational Sand
  LAB Paint
  Sensational Sand
 • LAB Paint Warm Tan
  LAB Paint
  Warm Tan
 • LAB Paint Crushed Cloves
  LAB Paint
  Crushed Cloves

Woontrend 2023 Comfy Curvy

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Natuurlijke habitat

De woontrend Comfy Curvy is een mix van cosy, curvy én aardse kleuren. De trend zet warme natuurlijke tinten als licht zand, warm beige en chocoladebruin in de spotlight. Door het natuurlijke kleurenpalet aard jij volledig in je eigen huis. Ze zorgen namelijk voor rust en brengen samen met vloeiende vormen en lijnen een fijne ontspannen sfeer in jouw interieur.

Woontip: dit zijn de Comfy Curvy trenditems

Of je nu van plan bent helemaal los te gaan met deze trend of juist op een subtiele manier wil toepassen in jouw interieur: het is helemaal aan jou. In ieder interieur is er voor een zachte ronde draaifauteuil wel een plekje te vinden. Liever een kleine touch? Met accessoires kun je alle kanten op binnen deze woontrend van 2023. Denk aan een vaas of kandelaar met speelse organische vormen, of een rond vloerkleed waarmee je strakke lijnen doorbreekt in jouw interieur. Opzoek naar iets stijlvols en praktisch? Haal een lamp met organische vorm in huis om jouw interieur prachtig te verlichten.

Woontrend 2023 Comfy Curvy
Woontrend 2023 Comfy Curvy
Woontrend 2023 Comfy Curvy

Meer wooninspiratie op Eijerkamp.nl