Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Interieuradvies In de winkels

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? In het Advies Atelier vertalen we jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Met passende of juist verrassende meubelcombinaties, indelingsplan, kleur- en materiaaladvies creëren we met liefde een fijn thuis. In elke woonstijl & voor ieder budget. Bekend van vtwonen bij SBS6 en Kopen Zonder Kijken bij RTL4!

maak een afspraak
Interieuradvies Eijerkamp

 • MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES
  MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES

  Stap 1 is aan jou, vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier.

  MAAK EEN AFSPRAAK
 • WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP
  WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP

  We nemen telefonisch contact met je op en inventariseren welke interieuradviseur het best bij jouw interieurvraag en woonstijl past. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

 • ADVIES IN DE WINKEL
  ADVIES IN DE WINKEL

  Onze adviseur ontvangt je aan de adviestafel. Aan de hand van jouw woonwensen, plattegrond en foto’s wordt een advies op maat met bijpassend(e) Eijerkamp meubel(s) gemaakt. Optioneel plannen we graag extra tijd in om aansluitend de winkel in te gaan.

 • DUUR & KOSTEN ADVIES
  DUUR & KOSTEN ADVIES

  Het Eijerkamp Interieuradvies duurt circa 1.5 uur en kost 85.-. Na afloop van het advies ontvang je een Eijerkamp wooncheque t.w.v. 85.- welke je bij aankoop vanaf 850.- kunt verzilveren in onze winkels. Zo is het advies gratis!

Interieuradvies Eijerkamp
Interieuradvies Eijerkamp
Interieuradvies Eijerkamp