Skip to content
Eijerkamp Collectie Bodin Eetkamerbank
Eijerkamp Collectie Bodin Eetkamerbank
Vanaf 999.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Bodin Eetkamerbank
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Bodin Eetkamerbank

Vanaf 999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Bodin Eetkamerbank

Eetkamerbank Bodin uit de collectie van Eijerkamp is door het ranke en minimalistische design een echte toevoeging voor in de eetkamer! De eetkamerbank is niet alleen functioneel maar wordt ook gekenmerkt door het stijlvolle karakter. Creër eenvoudig meer zitplaatsen met Bodin eetkamerbank zodat iedereen urenlang comfortabel kan tafelen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1664854
Breedte 220 cm
Hoogte 45 cm
Diepte 45 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer