Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Coco Fauteuil
Eijerkamp Collectie Coco Fauteuil
Vanaf 729.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Coco Fauteuil
1/11
Item 1 of 11

Eijerkamp Collectie Coco Fauteuil

Vanaf 729.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Coco Fauteuil

Het design van fauteuil Coco is geïnspireerd op de retro jaren 50 stijl. Het contrast tussen het ranke metalen onderstel en de volle kussens valt op. Getoond model is uitgevoerd in een roze stof en staat op een mat zwart onderstel. Coco is tevens verkrijgbaar in andere kleuren, stofsoorten en met glanzende of gouden poten. Shop fauteuil Coco in onze woonwinkels en online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597712
Hoogte 75 cm
Vorm Rond
Materiaal Stof
Kleur Roze
Kleur onderstel Zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Barcode 9900000393199
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer