Skip to content
Eijerkamp Collectie Faith Zitbank
Eijerkamp Collectie Faith Zitbank
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Faith Zitbank
1/14
Item 1 of 14

Eijerkamp Collectie Faith Zitbank

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Faith Zitbank

Bank Faith uit de Eijerkamp Collectie is de perfecte combinatie van modern én klassiek. Bijzondere stoffering en uitstekend zitcomfort komen samen in deze eigentijdse bank met een knipoog naar de jaren 70. De organische vorm van de bank nodigt uit om te gaan zitten en maakt de bank perfect voor lange, smalle woonkamers omdat deze de ruimte doorbreekt.

Mogelijkheden
Getoond model is uitgevoerd in een zachte beige Teddystof, maar is tevens verkrijgbaar in andere kleuren en stofsoorten. Faith is een elementenbank, waardoor het mogelijk is de bank samen te stellen naar jouw persoonlijke voorkeuren. De losse zitelementen maken het mogelijk om bijvoorbeeld naar elkaar toe te zitten of om verschillende elementen te richten op de televisie, eethoek of met zicht op de tuin.

Wil je meer weten over deze bank of een keer proefzitten? Ontdek de mogelijkheden van bank Faith uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Eijerkamp Collectie Faith Zitbank
Eijerkamp Collectie Faith Zitbank
Meer uit de Faith serie Bekijk ook Meer uit deze serie