Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Ethnicraft Tabwa Dressoir
Ethnicraft Tabwa Dressoir
Vergroten
  • Ethnicraft Tabwa Dressoir
1/5
Item 1 of 5

Ethnicraft Tabwa Dressoir

Levertijd: 5-6 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Ethnicraft Tabwa Dressoir

Tabwa dressoir wordt gekenmerkt als een tijdloos meubel met een minimalistische uitstraling. Tabwa is een ontwerp van Carlos Baladia en geïnspireerd en vernoemd naar de Afrikaanse cultuur. Het prachtige design voorziet het meubel van een luxe sfeer en een uniek karakter. Het houtsnijwerk zorgt ervoor dat Tabwa makkelijk in verschillende woonstijlen te integreren is door de combinatie van lineaire en geometrische motieven.

De driehoek komt veel terug in het patroon van het dressoir. In Afrika wordt de driehoek geïnterpreteerd als een nieuwe maan, dat zorgt voor continuïteit van het leven. Het versierde meubel wordt ook gezien als reis door Afrika.

Tabwa is vervaardigd uit staal en hout. Het onderstel is namelijk voorzien van zwart geverfd staal, waarbij de kast bestaat uit hoogwaardig eikenfineer. Het Tabwa tv-meubel wordt omgetoverd tot uniek kunstwerk, waarbij elk patroon zorgvuldig wordt gesneden door echte vakmensen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1598076
Breedte 150 cm
Hoogte 85 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur bruin
Merk Ethnicraft
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer