gratis verzending vanaf € 500
Ethnicraft Tabwa Dressoir
Ethnicraft Tabwa Dressoir
Vergroten
  • Ethnicraft Tabwa Dressoir
1/5
Item 1 of 5

Ethnicraft Tabwa Dressoir

Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Ethnicraft Tabwa Dressoir

Tabwa dressoir wordt gekenmerkt als een tijdloos meubel met een minimalistische uitstraling. Tabwa is een ontwerp van Carlos Baladia en geïnspireerd en vernoemd naar de Afrikaanse cultuur. Het prachtige design voorziet het meubel van een luxe sfeer en een uniek karakter. Het houtsnijwerk zorgt ervoor dat Tabwa makkelijk in verschillende woonstijlen te integreren is door de combinatie van lineaire en geometrische motieven.

De driehoek komt veel terug in het patroon van het dressoir. In Afrika wordt de driehoek geïnterpreteerd als een nieuwe maan, dat zorgt voor continuïteit van het leven. Het versierde meubel wordt ook gezien als reis door Afrika.

Tabwa is vervaardigd uit staal en hout. Het onderstel is namelijk voorzien van zwart geverfd staal, waarbij de kast bestaat uit hoogwaardig eikenfineer. Het Tabwa tv-meubel wordt omgetoverd tot uniek kunstwerk, waarbij elk patroon zorgvuldig wordt gesneden door echte vakmensen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1598076
Breedte 150 cm
Hoogte 180 cm
Diepte 2,5 cm
Materiaal Hout
Kleur bruin
Merk Ethnicraft
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer