Skip to content

vtwonen make-over 11 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Jaren '30 woning in Haarlem

Samen met hun twee dochters verhuisden Robert-Jan en Tewatha drie jaar geleden van Amsterdam naar een karakteristieke jaren ’30 woning in Haarlem. Een gedeelte van de tijd delen ze het huis ook met de moeder van Tewatha. De woning is klein, maar fijn. Dat is dan ook precies waar het stel voor viel toen ze drie jaar geleden besloten hun grote, kille nieuwbouwappartement te verruilen voor dit huis. Toch lukt het ze niet de sfeer te creëren waar ze naar op zoek zijn. De enigszins beperkte ruimte én een smaakverschil als dag en nacht maakt het er niet makkelijker op.

Tewatha & Robert-Jan ‘Zij houdt van uitbundig, hij van sereen’

De verschillende karakters van het stel zijn niet alleen in hun doen en laten zichtbaar, maar komen ook in hun interieursmaak duidelijk naar voren. Tewatha is de extraverte van het stel, terwijl Robert-Jan introvert is. Het is dan ook geen verrassing dat zij houdt van uitbundigheid, felle kleuren, printjes en extravagante stoffen. Zijn smaak? Hij houdt van warme en kalme tinten, natuurlijke materialen en grote groene planten in een leefbaar maar rustig huis. vtwonen stylist Marianne schiet te hulp en combineert de woonstijlen van de twee in de kleurrijke en natuurlijke woonstijl Tropisch Utopisch. Met speelse elementenbank, uitschuifbare eettafel en accenten in stevig kobaltblauw.

vtwonen make-over 11 najaar 2021
vtwonen make-over 11 najaar 2021
vtwonen make-over 11 najaar 2021

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 11 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Eijffinger Terra 391502
  Eijffinger
  Terra 391502
 • Flexa Puur Krokos
  Flexa
  Puur Krokos
 • Flexa Iets Kokos
  Flexa
  Iets Kokos
 • RAL 9003
  RAL
  9003

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp