Skip to content

vtwonen make-over 2 voorjaar 2024

vtwonen stylist Frans geeft het interieur van Laurenske & Nicole een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Exclusieve actie Donna eetkamerstoelen

Profiteer van de exclusieve Eijerkamp actie in samenwerking met vtwonen voor een make-over van je eetkamer. De elegante Donna eetkamerstoelen zijn nu beschikbaar voor €95,- in plaats van €149,-. Een sfeervolle eetkamer vormt de kern van je thuis, een plaats waar heerlijke maaltijden en warme gesprekken samenkomen. Met deze stijlvolle en comfortabele stoelen til je elke maaltijd naar een hoger niveau en creëer je een uitnodigende sfeer.

actie vtwonen donna eetkamerstoel

Swipe voor het eindresultaat!

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Frans Uyterlinde
vtwonen stylist
gezien op tv
Rustige basis & natuurlijke materialen in woonstijl Chique Beach House

"Een serene basis met een warme uitstraling wordt gecreëerd door het gebruik van zachte en natuurlijke materialen. Hierdoor oogt het huis ruimtelijker, en ontstaat er één geheel in de eigentijdse woonstijl Chique Beach House. Een echte eyecatcher in de woonkamer is de Aikon Lounge hoekbank in naturel kleur. De eethoek heeft een speelse twist gekregen door het gebruik van verschillende eetkamerstoelen, zoals de Wire Armstoel van hkliving en Donna eetkamerstoel uit de Eijerkamp Collectie."

Kleurenpalet
 • Flexa Green Tea
  Flexa
  Green Tea
 • Flexa Warm Colour 7
  Flexa
  Warm Colour 7
 • Flexa Warm Colour 4
  Flexa
  Warm Colour 4

Digitaal magazine vtwonen Stijl Studio’s

Laat je inspireren door 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Bekend van tv!

vtwonen Stijl Studio's Magazine

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels