Skip to content

vtwonen make-over 4 voorjaar 2024

vtwonen stylist Marianne geeft het interieur van Tamara & Reinier een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Exclusieve actie Sud Eettafel en Cubo Elementenbank

Profiteer van een unieke kans met onze speciale actie in samenwerking met vtwonen, perfect voor een frisse update van je woonruimte. Geef je interieur een boost met de prachtige Sud eettafel, nu verkrijgbaar van €2.699.- voor €2.149. Voeg daar de luxueuze Cubo u-bank aan toe, van €6.509.- voor €5.165.-. Deze combinatie zorgt voor een naadloze overgang van eten naar ontspannen, waarbij stijl en comfort hand in hand gaan. Transformeer je eet- en woonruimte in een oase van gezelligheid en elegantie, waar elk moment samen een gelegenheid wordt.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Marianne Luning
vtwonen stylist
gezien op tv
Zachte basis met rode accenten in woonstijl Stille Randez Vous

“Door gebruik te maken van donzige & zachte materialen ontstaat er meer sfeer en knusheid in de zithoek. Het resultaat is een warm thuis in de energieke Stille Randez Vous woonstijl, waarbij de Cubo U-bank een echte eyecatcher is. Door verschillende rode accenten toe te voegen is er een speels contrast ontstaan. De organisch gevormde Sud eettafel met de Oasis eetkamerstoelen stelen de show in de eethoek."

Kleurenpalet
  • Flexa Cornflower Field
    Flexa
    Cornflower Field
  • Flexa Urban Taupe
    Flexa
    Urban Taupe

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels