Skip to content

vtwonen make-over 8 voorjaar 2024

vtwonen stylist Fietje geeft het interieur van Jeroen & Kim een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Fietje Bruijn
vtwonen stylist
gezien op tv
Natuurlijke Materialen in woonstijl Paradise Found

"In woonstijl Paradise Found komen knusse en natuurlijke materialen samen om een oase van rust te creëren. De Peppe hoekbank vormt het middelpunt van de woonkamer, omringd door de warme gloed van rotan lampen en de organische uitstraling van houten materialen. Tinten uit de natuur worden subtiel verweven, terwijl de Siena Gold Base eettafel uitnodigt tot gezellige diners in harmonie met de natuurlijke schoonheid van het interieur."

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
  • Flexa Cornflower Field
    Flexa
    Cornflower Field
  • Flexa Urban Taupe
    Flexa
    Urban Taupe

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels