Skip to content
Hülsta Neo Opbergkast
Hülsta Neo Opbergkast
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Hülsta Neo Opbergkast
1/12
Item 1 of 12

Hülsta Neo Opbergkast

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Hülsta Neo Opbergkast

Hülsta Neo wandkast: tijd voor iets nieuws. Onze wooncultuur heeft zich aangepast aan onze veranderde levensstijl het interieur van onze woning is een weerspiegeling van onze persoonlijkheid. Het moet zich gemakkelijk aan onze wensen kunnen aanpassen. Wij leven online en maken vanzelfsprekend gebruik van technische vernieuwingen die, weliswaar perfect geïntegreerd, maar mogelijk onzichtbaar moeten zijn. Dat nu is precies, waarom NEO van Hulsta ontworpen is.

Het ziet er niet alleen fabelachtig uit, maar klinkt ook zo. In het mediapaneel zorgt de hoogwaardige Sound Kit van finite elemente voor een intelligente bediening en bluetooth-ontvangst. Twee luidsprekers met sterke hoge, midden en lage tonen maken van uw woonkamer een concertzaal.

In plaats van grote onveranderbare wandmeubelen plant u met NEO speels en individueel, precies zoals u wilt. Alle functies en fronten kunt u geheel naar eigen smaak combineren en later altijd aanvullen, om nieuwe ideeën te realiseren. Wandmeubel NEO past zich aan uw woonwensen aan. Telkens weer.

U wilt wandmeubelen die als het ware optisch zweven? Veel componenten van NEO kunnen eenvoudig aan de wand worden gehangen. Door elementen in versprong boven elkaar te hangen bereikt u geraffineerde effecten. Daarnaast zet het amberhout behoedzame accenten die in combinatie met alle laqué en hoogglanslaqué uitvoeringen van NEO interessant ogen.

In het geval van Hülsta NEO kunt u alle schroom laten varen als u eens nieuwe combinaties wilt. Laqué en hoogglans laqué fronten in wit, grijs en cacao doen het heel goed met accenten in karaktervol natuurlijk eiken, amberboom en kernnoten. Frontdelen van glas en open vakken doorbreken op interessante wijze grote gesloten fronten.

Met NEO kunt u uw gevoel voor esthetiek zijn gang laten gaan. Maak bijvoorbeeld van het 2 raster hangelement, met behulp van glasfronten en LED-lichtlijsten, veel meer dan alleen maar nuttige bergruimte voor mooie dingen. Omringd door harmoniërende laqué en houten fronten laat deze attractieve blikvanger zien wat zijn sterke kanten zijn.

Hülsta NEO is een maatwerkprogramma. Kom voor meer informatie naar onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1429050
Materiaal Zijdeglans
Kleur Wit
Merk Hülsta
Woonstijl  Design
Barcode 9900000302375
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer