• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hülsta Neo wandkast: tijd voor iets nieuws. Onze wooncultuur heeft zich aangepast aan onze veranderde levensstijl – het interieur van onze woning is een weerspiegeling van onze persoonlijkheid. Het moet zich gemakkelijk aan onze wensen kunnen aanpassen. Wij leven online en maken vanzelfsprekend gebruik van technische vernieuwingen die, weliswaar perfect geïntegreerd, maar mogelijk onzichtbaar moeten zijn. Dat nu is precies, waarom NEO van Hulsta ontworpen is.

Het ziet er niet alleen fabelachtig uit, maar klinkt ook zo. In het mediapaneel zorgt de hoogwaardige Sound Kit van finite elemente voor een intelligente bediening en bluetooth-ontvangst. Twee luidsprekers met sterke hoge, midden en lage tonen maken van uw woonkamer een concertzaal.

In plaats van grote onveranderbare wandmeubelen plant u met NEO speels en individueel, precies zoals u wilt. Alle functies en fronten kunt u geheel naar eigen smaak combineren en later altijd aanvullen, om nieuwe ideeën te realiseren. Wandmeubel NEO past zich aan uw woonwensen aan. Telkens weer.

U wilt wandmeubelen die als het ware optisch zweven? Veel componenten van NEO kunnen eenvoudig aan de wand worden gehangen. Door elementen in versprong boven elkaar te hangen bereikt u geraffineerde effecten. Daarnaast zet het amberhout behoedzame accenten die in combinatie met alle laqué en hoogglanslaqué uitvoeringen van NEO interessant ogen.

In het geval van Hülsta NEO kunt u alle schroom laten varen als u eens nieuwe combinaties wilt. Laqué en hoogglans laqué fronten in wit, grijs en cacao doen het heel goed met accenten in karaktervol natuurlijk eiken, amberboom en kernnoten. Frontdelen van glas en open vakken doorbreken op interessante wijze grote gesloten fronten.

Met NEO kunt u uw gevoel voor esthetiek zijn gang laten gaan. Maak bijvoorbeeld van het 2 raster hangelement, met behulp van glasfronten en LED-lichtlijsten, veel meer dan alleen maar nuttige bergruimte voor mooie dingen. Omringd door harmoniërende laqué en houten fronten laat deze attractieve blikvanger zien wat zijn sterke kanten zijn.

Hülsta NEO is een maatwerkprogramma. Kom voor meer informatie naar onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1429050
Kleur Wit
Materiaal Zijdeglans
Armleuningen Wandmeubel
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Hülsta