• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Hülsta Wandmeubel Neo

Levertijd: Meer dan 8 weken
Aantal
  • Laagste prijsgarantie
  • Sinds 1928
  • 24/7 online shoppen
  • Persoonlijk interieuradvies
  • 55.000m2 wooninspiratie

VERZENDING

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 500
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 500,- bedragen € 29,95.

Gratis verzending boven € 500
Bestellingen vanaf € 500,- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen. 

Artikelomschrijving

Hülsta Neo wandkast: tijd voor iets nieuws. Onze wooncultuur heeft zich aangepast aan onze veranderde levensstijl – het interieur van onze woning is een weerspiegeling van onze persoonlijkheid. Het moet zich gemakkelijk aan onze wensen kunnen aanpassen. Wij leven online en maken vanzelfsprekend gebruik van technische vernieuwingen die, weliswaar perfect geïntegreerd, maar mogelijk onzichtbaar moeten zijn. Dat nu is precies, waarom NEO van Hulsta ontworpen is.

Het ziet er niet alleen fabelachtig uit, maar klinkt ook zo. In het mediapaneel zorgt de hoogwaardige Sound Kit van finite elemente voor een intelligente bediening en bluetooth-ontvangst. Twee luidsprekers met sterke hoge, midden en lage tonen maken van uw woonkamer een concertzaal.

In plaats van grote onveranderbare wandmeubelen plant u met NEO speels en individueel, precies zoals u wilt. Alle functies en fronten kunt u geheel naar eigen smaak combineren en later altijd aanvullen, om nieuwe ideeën te realiseren. Wandmeubel NEO past zich aan uw woonwensen aan. Telkens weer.

U wilt wandmeubelen die als het ware optisch zweven? Veel componenten van NEO kunnen eenvoudig aan de wand worden gehangen. Door elementen in versprong boven elkaar te hangen bereikt u geraffineerde effecten. Daarnaast zet het amberhout behoedzame accenten die in combinatie met alle laqué en hoogglanslaqué uitvoeringen van NEO interessant ogen.

In het geval van Hülsta NEO kunt u alle schroom laten varen als u eens nieuwe combinaties wilt. Laqué en hoogglans laqué fronten in wit, grijs en cacao doen het heel goed met accenten in karaktervol natuurlijk eiken, amberboom en kernnoten. Frontdelen van glas en open vakken doorbreken op interessante wijze grote gesloten fronten.

Met NEO kunt u uw gevoel voor esthetiek zijn gang laten gaan. Maak bijvoorbeeld van het 2 raster hangelement, met behulp van glasfronten en LED-lichtlijsten, veel meer dan alleen maar nuttige bergruimte voor mooie dingen. Omringd door harmoniërende laqué en houten fronten laat deze attractieve blikvanger zien wat zijn sterke kanten zijn.

Hülsta NEO is een maatwerkprogramma. Kom voor meer informatie naar de winkel. 

Kenmerken
Artikelnummer 1429050
Kleur Wit
Materiaal Zijdeglans
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Ruimte Woonkamer
Merk Hülsta
Klanten bekeken ook