• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

persoonlijk interieuradvies in de winkel

Aan de adviestafel met transparante tussenschermen, krijg je aan de hand van je plattegrond en foto’s een persoonlijk advies op maat. Binnen elke woonstijl en ieder budget. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur-, kleur-, materiaalplan welke je in winkel live kunt ervaren! Het advies duurt 1 tot 1.5 uur en kost 85.-. Na afloop ontvang je een Wooncheque t.w.v. 85.- welke je bij aankoop vanaf 850.- kunt verzilveren in onze woonwinkels. Zo is het advies gratis, hoe leuk is dat!

online interieuradvies bij Eijerkamp

in 4 stappen interieuradvies

Maak 'n afspraak voor advies

Stap 1 is aan jou, vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in, in het afspraakformulier.

Maak een afspraak

Wij nemen contact met jou op

We nemen telefonisch contact met je op en inventariseren welke interieuradviseur het best bij jouw interieurvraag en woonstijl past. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Jouw woonwensen

Onze interieuradviseur ontvangt je in één van onze woonwinkels. Aan de hand van je plattegrond en foto’s wordt een advies op maat gemaakt. In 1 tot 1.5 uur brengen we je woonwensen en woonstijl in kaart.

Van plan naar werkelijkheid

Optioneel plannen we graag extra tijd in om aansluitend op het interieuradvies samen met jou de winkel in te gaan. We laten alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren.

telefonisch een afspraak maken?

Heb jij liever direct contact met één van onze adviseurs? Zij helpen je graag verder (tussen 10.00-17.00 uur) met het plannen van een afspraak.

0575 - 58 36 00 dagelijks telefonisch bereikbaar

online chat

Onze medewerkers staan dagelijks van 10.00-21.00 uur via de chat voor je klaar!

Chat met onze medewerkers direct antwoord

Maak een afspraak

Wij beantwoorden jouw woonvragen