Skip to content
Leolux Flint Bank
Leolux Flint Bank
Vanaf 3495.-
Vergroten
  • Leolux Flint Bank
1/17
Item 1 of 17

Leolux Flint Bank

Vanaf 3495.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Flint Bank

"

Elegant en comfortabel: bank Flint voor Leolux is het nieuwste ontwerp van de Duitse designer Norbert Beck (1959) voor het Nederlandse meubelmerk. De organische vormen van de zitting en leuningen geven Flint, in combinatie met de volumineuze, los ingelegde kussens een uitnodigend karakter en bieden een subliem zitcomfort.

Flint sluit naadloos aan bij de filosofie van Beck: De ogen van de consument hebben een karakteristiek detail nodig om de vorm te kunnen vasthouden. Deze in het oog springende details komen in het design van Flint meermaals naar voren: tot in detail afgewerkte siernaden, bijzonder vormgegeven poten en sierlijke, sculpturale vormen maken van Flint een uniek designitem.

Bank Flint van Leolux kent een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze uit diverse afmetingen banken, divans en losse elementen is een compacte bank 

Leolux Flint Bank
Leolux Flint Bank
Meer uit de Flint serie Bekijk ook
Meer uit de Flint serie Bekijk ook