Skip to content

Leolux fauteuils

Leolux fauteuils Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Leolux fauteuils

Een Leolux fauteuil staat bekend om het sublieme zitcomfort. De bijzondere uitstraling van de stoelen en de strakke vormgeving zorgen voor een perfecte combinatie. Fauteuil Scylla is een echte designklassieker, strak vormgegeven met een elegant metalen frame. Of wat dacht u van prijswinnaar Caruzzo? Bekijk de Leolux fauteuils in de Leolux Select Store!

Leolux fauteuils

Op een Leolux fauteuil ultiem ontspannen?

Een Leolux fauteuil staat bekend om het prachtige design in combinatie met het heerlijke zitcomfort! Voor een persoonlijk ontspanmoment, of als bijzondere eyecatcher in de woonruimte. De fauteuils van Leolux zijn leverbaar in vele kleuren hoogwaardige stoffen en leersoorten. Kenmerkend zijn het hoge comfort en vakmanschap tot in detail, uiteraard stijlvol te combineren met de Leolux banken. Laat u adviseren in onze Leolux Select Store voor een geschikte Leolux fauteuil voor uw interieur!

Van award winnaar tot opvallend design

Met een fauteuil van Leolux geeft u elke woonruimte een moderne toevoeging. Zoals het luxe design van award winnaar Leolux Caruzzo, een genot om naar te kijken én om in te zitten. Een stoel van Leolux die nog steeds ongekend populair is, is de Leolux Scylla. De elegante details geven de Leolux fauteuil een eigentijdse uitstraling, vandaar dat het model al jaren terug te zien is in diverse interieurs. Net als de tijdloze fauteuil Leolux Dolcinea. Liefhebber van opvallende vormen? De Leolux Parabolica is een ware eyecatcher in elke ruimte!

Leolux fauteuil online bestellen bij Eijerkamp?

Komt u er nog niet helemaal uit? Onze Leolux experts helpen u graag met het vinden van de juiste fauteuil voor uw interieur! Kom proef zitten in onze Leolux Select Store of vraag eenvoudig een offerte aan. Bewonder het design van de Leolux fauteuils in een van onze winkels!

Lees meer