gratis verzending vanaf € 500
Movani Nuoro Fauteuil
Movani Nuoro Fauteuil
Van 1119.- Voor 859.-
Vergroten
  • Movani Nuoro Fauteuil
1/1
Item 1 of 1

Movani Nuoro Fauteuil

Van 1119.- Voor 859.-
Levertijd: Meer dan 12 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Movani Nuoro Fauteuil

Fauteuil Nuoro van Movani is een comfortabele, elegante fauteuil met een fraai design. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten en uit te voeren in diverse kleuren. Het stervoet onderstel is voorzien van een praktisch draaisysteem waardoor de fauteuil zeer flexibel is.

Om het zitcomfort te verhogen is de Nuoro optioneel uit te voeren met een bijpassende hocker. Hierdoor is het heerlijk relaxen en is de fauteuil een prachtige, stijlvolle toevoeging aan het interieur.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1587561
Breedte 68 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 69 cm
Vorm Rond
Materiaal Leer
Kleur naturel
Merk Movani
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer