gratis verzending vanaf € 500
Movani Nuoro Fauteuil
Movani Nuoro Fauteuil
Van 1119.- Voor 859.-
Vergroten
  • Movani Nuoro Fauteuil
1/1
Item 1 of 1

Movani Nuoro Fauteuil

Van 1119.- Voor 859.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Movani Nuoro Fauteuil

Fauteuil Nuoro van Movani is een comfortabele, elegante fauteuil met een fraai design. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten en uit te voeren in diverse kleuren. Het stervoet onderstel is voorzien van een praktisch draaisysteem waardoor de fauteuil zeer flexibel is.

Om het zitcomfort te verhogen is de Nuoro optioneel uit te voeren met een bijpassende hocker. Hierdoor is het heerlijk relaxen en is de fauteuil een prachtige, stijlvolle toevoeging aan het interieur.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1587561
Breedte 68 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 69 cm
Vorm Rond
Materiaal Leer
Kleur naturel
Merk Movani
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer