Skip to content
Vergroten
  • Nolte Alex Commode
1/12
Item 1 of 12

Nolte Alex Commode

Vanaf 709.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Nolte Alex Commode

Commode Alex van Nolte biedt voldoende opbergruimte voor al uw persoonlijke benodigdheden! De tijdloze vormgeving wordt gecombineerd met prachtige accenten, zoals lades van spiegelglas gecombineerd met een stijlvolle chromen grepen. Uiteraard is er ook aan de functionele eigenschappen gedacht: zo zijn de lades volledig uittrekbaar en zelfsluitend met een demping en kunt u kiezen voor handige LED-verlichting.

Mogelijkheden
Stel de Alex Commode naar wens samen door de keuze uit 8 verschillende rompkleuren en  7 verschillende ladekleuren. De greeplijsten en de omrandingen zijn mogelijk in aluminium-mat, chroom ,wit en zwart. Alex is daarnaast verkrijgbaar in drie verschillende hoogtematen: 79, 92 en 104 cm en de breedtematen van 40 cm tot en met 180 cm.

Laat u adviseren over de mogelijkheden van de Alex commode van Nolte in ons Slaap Experience Center in Zutphen! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1566343
Breedte 80 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 46 cm
Materiaal Hout
Kleur zwart
Merk Nolte
Barcode 9900000355753
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Alex serie Bekijk ook Meer uit deze serie