Skip to content
Nolte Calix Nachtkastje
Nolte Calix Nachtkastje
Vergroten
  • Nolte Calix Nachtkastje
1/6
Item 1 of 6

Nolte Calix Nachtkastje

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Nolte Calix Nachtkastje

Nachtkastje Calix van Nolte is een stijlvolle én praktische toevoeging aan iedere slaapkamer! De volledig uittrekbare lades zorgen ervoor dat alle spullen in het nachtkastje overzichtelijk opgeborgen worden. De lades zijn zelfsluitend en voorzien van demping.

Calix kent diverse stijlvolle details welke volledig naar eigen wens zijn toe te passen. Het nachtkastje is uit te voeren in zeven kleuren hout, twee lakkleuren en glazen ladefronten in zes glaskleuren. Combineer de lades naar wens met één van de vier verschillende handgrepen.

Het Calix nachtkastje van Nolte is tevens verkrijgbaar in diverse afmetingen, variërend in hoogte van 41 tot 104 centimeter en in verschillende breedtematen vanaf 40 tot 160 centimeter.

Ontdek de mogelijkheden van het veelzijdige Calix nachtkastje van Nolte in het Slaap Experience Center in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1565902
Breedte 50 cm
Hoogte 41 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout
Kleur wit
Merk Nolte
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Calix serie Bekijk ook Meer uit deze serie