• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Adres & openingstijden

Eijerkamp Zutphen
winkel gesloten
Gerritsenweg 11, 7202 BP  Zutphen
Eijerkamp Zutphen

gesloten

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Eijerkamp Veenendaal
winkel gesloten
Einsteinstraat 13902 HN Veenendaal
Eijerkamp Veenendaal

gesloten

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

SLUITING FYSIEKE WINKELS, ONLINE WEBSHOP OPEN EN BESTELLINGEN WORDEN GELEVERD

Beste woonliefhebber,  

Al ruim 90 jaar is Eijerkamp trots op haar loyale volgers, klanten en medewerkers. De gezondheid van u, uw familie en onze medewerkers heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. We kunnen de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers niet meer voldoende garanderen en daarom zijn onze fysieke winkels tot nader bericht gesloten.  

Het raakt ons in ons hart dat wij u momenteel niet welkom kunnen heten in onze woonwinkels, maar wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen.

We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en ook doen wij er alles aan om de gezondheid van u te beschermen. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen u om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij u uw eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Ook in deze bijzondere tijd staan wij klaar om u te helpen met al uw woonvragen. U kunt deze stellen via onze website chat of mailen naar info@eijerkamp.nl. Daarnaast zijn we beperkt telefonisch bereikbaar via 0575 583 600.

Het grootste deel van onze collectie kunt u online bekijken en bestellen. Alles om van uw huis, juist nu, een fijn thuis te maken.  

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Graag tot ziens!

Familie Eijerkamp