Skip to content
Serta Chandon Electro Boxspring
Serta Chandon Electro Boxspring
Van 6799.- Voor 4799.-
Vergroten
  • Serta Chandon Electro Boxspring
1/10
Item 1 of 10

Serta Chandon Electro Boxspring

Van 6799.- Voor 4799.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Chandon Electro Boxspring

De elektrisch verstelbare boxspring Chandon van Serta laat je optimale ontspanning ervaren zoals nooit tevoren. Als een verblijf in een luxe hotelsuite waar je iedere dag opnieuw in mag ontwaken. Volledig samengesteld op jouw individuele comfortwensen is Chandon een boxspring van vorstelijk formaat: maximaal 200 cm breed en tot 210 cm lengte. Voorzien van verstelbare opties is de slaapervaring met Chandon Electro pure luxe.

Serta Chandon Electro is opgebouwd uit een elektrisch boxspring onderstel, een Splendid Superior matras en een HR koudschuim topmatras, dat door de open celstructuur veerkrachtig aanvoelt en zorgt voor optimale vocht- en warmteregulering. Het topmatras is een zogenoemde split-topper, zodat de linker- en rechterhelft van de boxspring individueel te verstellen zijn. 

De verticale, symmetrische vlakverdeling van het Chandon Electro hoofdbord geven de slaapkamer een luxueuze uitstraling. Het royale formaat van 130 cm hoog laat je heerlijk terugtrekken in de eigen bubbel. Serta Chandon volledig naar wens samen te stellen in diverse kleuren en naast de verstelbare, ook als vlakke boxspring verkrijgbaar. Voor de volledige hotelervaring is Chandon Electro uit te breiden met een luxe potenset en Houston Wood nachtkasten. 

Ervaar subliem slaapcomfort op boxspring Chandon Electro van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij de persoonlijke slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Serta Chandon Electro Boxspring
Serta Chandon Electro Boxspring
Meer uit de Chandon serie Bekijk ook Meer uit deze serie