Skip to content

Matrassen 90x200 van alle bekende slaapmerken

Ervaar alle matrassen 90x200 in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Matrassen
Filteren Filter & Sorteer
 • Snel leverbaar 0
 • merk 0
 • kleur 0
 • materiaal 0
 • comfort 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • acties 0
 • maat 1
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Eenpersoons matras 90x200

Een eenpersoons matras van 90x200 cm biedt net dat beetje extra ruimte voor een comfortabele slaapbeleving. Ideaal voor eenpersoons bedden of als uitbreiding in een gastenkamer, dit matras voldoet aan de behoeften van de individuele slaper. Tevens kunnen twee matrassen van 90x200 cm samen een royale tweepersoons bed van 180x200 cm vormen, waardoor je de flexibiliteit hebt om te kiezen voor de slaapbehoeften die je zelf wenst, zonder rekening te houden met de voorkeuren van je partner.

Ontdek de veelzijdigheid aan matrassen in 90x200 bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp vind je een breed scala aan matrassen in de afmeting 90x200 cm, waarmee je het ideale matras voor jouw slaapwensen kunt kiezen. De materiaal keuze is cruciaal voor jouw comfort, daarom biedt Eijerkamp diverse opties aan zoals koudschuim, pocketvering, traagschuim en meer.

Koudschuim matrassen staan bekend om hun duurzaamheid en veerkracht. Dankzij de open celstructuur geniet je van goede ventilatie, wat zorgt voor een koel en droog slaapklimaat, vooral voor degenen die het snel warm krijgen 's nachts. Een koudschuim matras in de afmeting 90x200 is uitermate geschikt voor zowel volwassenen, tieners als kinderen. Pocketvering matrassen bieden gerichte ondersteuning met individueel ingepakte veren die zich aanpassen aan je lichaamsvorm. De open ruimtes tussen de veren bevorderen de luchtcirculatie, wat vocht en warmte efficiënt afvoert. Hierdoor behoudt het matras zijn frisheid en biedt het jarenlang uitstekend slaapcomfort. Traagschuim matrassen zijn bekend om hun comfort en aanpassingsvermogen. Het memory foam reageert op je lichaamswarmte en -gewicht, wat resulteert in een persoonlijke en drukverlagende ondersteuning. Dit helpt om de druk op gevoelige gebieden zoals heupen en schouders te minimaliseren. Ontdek de gehele matrassen collectie in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Matras 90x200 bestellen bij Eijerkamp met deskundig slaapadvies op maat

Ben je van plan een matras van 90x200 te bestellen? Kom dan naar onze winkels in Zutphen of Veenendaal. Daar kun je alle matrassen zelf uitproberen en krijg je deskundig slaapadvies van onze ervaren slaapadviseurs. Zij zullen je helpen bij het vinden van het matras dat het beste aansluit bij jouw lichaamsbouw, slaaphouding en slaapvoorkeuren, zodat je elke nacht heerlijk kunt slapen. Naast het adviseren over matrassen kunnen zij je ook van deskundig advies voorzien over de overige artikelen in je slaapkamer. Een afspraak maken voor een persoonlijk slaapadvies is eenvoudig, maar je bent ook altijd welkom om spontaan langs te komen in onze winkels.

Lees meer