Skip to content

Schilderijen in elke woonstijl & ieder budget

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Schilderijen zijn de sfeerbepalers aan je muur

Een schilderij voegt net dat beetje extra toe aan je kamer. Fleur een effen muur op met een kleurrijk pop art schilderij of kies voor een stijlvol kunstwerk met rustige kleuren. Schilderijen die qua stijl, kleur en afmeting perfect afgestemd worden op je wensen. Zo heb je altijd iets unieks aan de muur!

Het perfecte schilderij verveelt niet

Schilderijen laten zien wie je bent en wat je woonstijl is. Een eyecatcher aan de muur is precies de juiste toevoeging om je interieur compleet te maken. Een schilderij is een samenvoeging van creatieve inspiraties  om te tonen. Naar het perfecte exemplaar kun je ten alle tijden blijven kijken, zonder dat dit verveeld. Schilderijen voegen extra sfeer toe aan je woon- of slaapkamer en maken je huis eigen!

Je persoonlijke doek

Bij het vinden van je ideale schilderij zijn eindeloos veel opties mogelijk. Wil je dicht bij je eigen stijl blijven of juist los gaan met een opvallend doek om je interieur te breken? Elk schilderij is uniek en heeft een eigen uitstraling. Feelings biedt schilderingen met vrolijke kleuren en verschillende items als hoofdonderwerp. Henders & Hazel heeft zowel kleurrijke schilderijen als rustige kunstwerken in zijn assortiment. Met deze ruime keuze kun je je persoonlijke doek selecteren!

Je unieke schilderij kiezen

Eijerkamp biedt een ruime collectie van verschillende soorten betaalbare schilderijen. Laat je inspireren door de vrolijke online kunststukken om het perfecte exemplaar te vinden. Een schilderij kopen is een belangrijke beslissing, want het bepaalt wel de sfeer in huis. Wellicht wil je je persoonlijke favoriet eerst in de winkel komen bekijken. Je bent dan van harte welkom in Zutphen of Veenendaal, waar we je graag adviseren wat betreft het juiste schilderij voor je woonruimte.

Lees meer