Skip to content

Kersttrend 2021 Cosy Christmas

Vier de kerst knus en comfortabel met de kersttrend van 2021: Cosy Christmas. Snel in huis!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp

Kies voor een zachte mix van trendy voorraad en snel leverbaar meubels in een kleurenpalet van sneeuwwit tot donkergrijs en beige. En met warme, stoere houtsoorten en aaibare materialen voor knusheid.

Kersttrend 2021: Comfy Christmas

Van sneeuwwit tot (zacht)grijs Kleurenpalet uit bewolkte luchten

Donkere decemberluchten vormen de inspiratiebron voor de Cosy Christmas kersttrend van 2021. Van sneeuwwit tot zachtgrijs en van beige tot donker antraciet: het schouwspel van winterse kleuren halen we met deze kersttrend naar binnen en steken we in een knus woonjasje. In een lichte basis brengen donkere woonitems het Cosy Christmas interieur tot leven.

Cosy Cocoonen In een stoer jasje

Het cloudy kleurenpalet wordt behaaglijk door te kiezen voor aaibare meubels met bijna donzig karakter (alsof je naar de wolken kijkt!). Aaibare boucléstoffen, heerlijk zachte velours en teddy met instant hoog knuffelgehalte krijgen iets meer pit in de mix met cognac leer. De ruige winterse natuur zien we terug in stoere tafels en kasten vervaardigd uit diverse robuuste warme houtsoorten en zijn subtiele knipoog naar het Christmas Country House. Accenten in goud zorgen voor het echte kerstgevoel in deze Cosy Christmas kersttrend van 2021.

Cosy Christmas
Cosy Christmas
Cosy Christmas
Trendkleuren
 • Eijffinger Resource 369020
  Eijffinger
  Resource 369020
 • Flexa Delicate Snow
  Flexa
  Delicate Snow
 • Flexa Midden Dadel
  Flexa
  Midden Dadel
 • Flexa Dashy Stone
  Flexa
  Dashy Stone
 • Flexa Real Taupe
  Flexa
  Real Taupe