Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Voorraad meubels

tot 50% voordeel 3000 voorraad meubels

Snel in huis!

shop online
Gezien in vtwonen

vtwonen Weer verliefd op je huis

Elke zondagavond te zien op SBS6 met de nieuwste make-overs & 8 gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp.

bekijk nu

Wonen, slapen & design

In elke woonstijl en ieder budget. Veilig thuisbezorgd en vakkundig gemonteerd door Eijerkamp bezorgservice.

Er is maar één Thuis

We blijven je ook in deze bijzondere tijd inspireren met de nieuwste woontrends op het gebied van wonen, slapen en design. Vanuit de Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal staan we elke dag voor je klaar met video-bel-advies, online-advies en komen bij jou thuis met de Eijerkamp service-aan-huis. Van persoonlijk interieuradvies en slaapadvies, tot advies voor een kast op maat en onderhoudsadvies.

Wij staan vanuit de Eijerkamp woonwinkels voor je klaar

Je persoonlijke interieurexpert adviseert je vanuit onze woonwinkel met liefde over de indeling en meubelkeuze. Met kleuradvies, bijpassende woonaccessoires en verlichting. In elke woonstijl en voor elk budget. Met banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en eettafels tot bedden, kasten, lampen en woonaccessoires van de 150 mooiste woonmerken en slaapmerken.


Snel nieuwe meubels in huis?

We hebben ruim 3000 meubels op voorraad en snel leverbaar vanuit onze woonwinkels. Uiteraard veilig thuisbezorgd en vakkundig gemonteerd door Eijerkamp bezorgservice.

Dus welke woonvraag je ook hebt, we staan voor je klaar vanuit onze woonwinkels om jouw droominterieur te realiseren!

Familie Eijerkamp en medewerkers