gratis verzending vanaf € 500
Wij zijn open op afspraak

Wij zijn open Op afspraak

Je bent van harte welkom in onze woonwinkels!

meer info

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan klaar!

Wij staan in onze gerestylede winkels op afspraak voor je klaar met de nieuwste voorjaarscollecties van alle bekende merken voor wonen, slapen en design.

maak afspraak

Onze woonwinkels Zijn open op afspraak

Ontdek nu in onze winkels ruim 150 merken onder 1 dak. Kom proefzitten of liggen in één van onze speciaalzaken en shop-in-shops en kies uit de nieuwste stoffen en materialen en stel jouw nieuwe meubel, bed of complete interieur naar wens samen!

Er is maar één Thuis

We blijven je ook in deze bijzondere tijd inspireren met de nieuwste woontrends op het gebied van wonen, slapen en design. Zo staan we elke dag in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal op afspraak voor je klaar om jou te adviseren bij de aankoop van je nieuwe meubel of compleet interieur! Van persoonlijk interieuradvies en slaapadvies, tot advies voor een kast op maat en onderhoudsadvies.

WIJ STAAN IN DE EIJERKAMP WOONWINKELS VOOR JE KLAAR

Je persoonlijke interieurexpert adviseert je in onze woonwinkel met liefde en op veilige afstand over de indeling en meubelkeuze. Met kleuradvies, bijpassende woonaccessoires en verlichting. In elke woonstijl en voor elk budget. Met banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en eettafels tot bedden, kasten, lampen en woonaccessoires van de 150 mooiste woonmerken en slaapmerken.


SNEL NIEUWE MEUBELS IN HUIS?

We hebben ruim 3000 meubels op voorraad en snel leverbaar in onze woonwinkels. Uiteraard veilig thuisbezorgd en vakkundig gemonteerd door Eijerkamp bezorgservice.

Dus welke woonvraag je ook hebt, we staan voor je klaar in onze woonwinkels om jouw droominterieur te realiseren. Heel graag tot ziens in onze winkels!

Familie Eijerkamp en medewerkers