gratis verzending vanaf € 500
Ontdek onze ruim 150 woonmerken

We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met klassiekers en altijd de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren! Gepresenteerd onder één dak in inspirerende merken stores en shop-in-shops in onze Eijerkamp winkels in Zutphen & Veenendaal.

Koel woonwinkelen onder één dak

In onze ruim opgezette winkels met brede gangpaden ontvangen we 1 bezoeker per 50m2 . Wij hanteren hiermee twee keer zoveel vierkante meter per bezoeker als door het RIVM geadviseerd (1 bezoeker per 25m2).

Er is maar één Thuis

We blijven je ook in deze bijzondere tijd inspireren met de nieuwste woontrends op het gebied van wonen, slapen en design. Zo staan we elke dag in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal op afspraak voor je klaar om jou te adviseren bij de aankoop van je nieuwe meubel of compleet interieur! Van persoonlijk interieuradvies en slaapadvies, tot advies voor een kast op maat en onderhoudsadvies.

WIJ STAAN IN DE EIJERKAMP WOONWINKELS VOOR JE KLAAR

Je persoonlijke interieurexpert adviseert je in onze woonwinkel met liefde en op veilige afstand over de indeling en meubelkeuze. Met kleuradvies, bijpassende woonaccessoires en verlichting. In elke woonstijl en voor elk budget. Met banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en eettafels tot bedden, kasten, lampen en woonaccessoires van de 150 mooiste woonmerken en slaapmerken.


SNEL NIEUWE MEUBELS IN HUIS?

We hebben ruim 3000 meubels op voorraad en snel leverbaar in onze woonwinkels. Uiteraard veilig thuisbezorgd en vakkundig gemonteerd door Eijerkamp bezorgservice.

Dus welke woonvraag je ook hebt, we staan voor je klaar in onze woonwinkels om jouw droominterieur te realiseren. Heel graag tot ziens in onze winkels!

Familie Eijerkamp en medewerkers