Skip to content

Compleet interieurplan

Een interieur gaat pas echt leven als alles klopt. Onze deskundige interieurontwerpers brengen jouw woonwensen tot leven. Met liefde voor interieur en design, gecombineerd met jarenlange ervaring, realiseren we een compleet interieurplan. Maak nu via Whatsapp of via onderstaand formulier een afspraak.

Maak een afspraak
 • Wooncheque t.w.v. 125.- cadeau
 • Ingetekende plattegrond
 • 9.2 Klantwaardering

 • MAAK EEN AFSPRAAK
  MAAK EEN AFSPRAAK

  Na jouw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Wij selecteren een interieuradviseur die aansluit bij jouw woonwensen. We plannen een datum in één van onze woonwinkels.

  Tip: Maak alvast een moodboard met je favoriete items!

 • IN ONZE WOONWINKELS
  IN ONZE WOONWINKELS

  Vind de perfecte meubels met onze hulp. In onze winkels voel je de stoffen, zie je de designs en test je de meubels zelf. Met onze hulp kies je makkelijk meubels die perfect passen bij jouw woonstijl.

  Tip: Neem foto’s, plattegrond en afmetingen van bestaande meubels mee.

 • WAT KRIJG JE MEE NAAR HUIS?
  WAT KRIJG JE MEE NAAR HUIS?

  Antwoord op alle woonvragen
  Ingetekende plattegrond
  Persoonlijk meubelplan
  Kleur- en materiaaladvies
  Verrassende interieurideeën

 • WAT KOST EEN INTERIEURADVIES?
  WAT KOST EEN INTERIEURADVIES?

  Het Eijerkamp Interieuradvies duurt circa 2 uur en kost 85.-. Na het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 125.- welke je bij besteding vanaf 1250.- verzilvert op je aankoop.

Zij gingen je voor, eerlijke ervaringen van klanten

Jouw glimach is ons grootste compliment. Met jarenlange ervaring en al 95 jaar liefde voor wonen, hebben we al heel veel mensen blij mogen maken met een nieuw thuis. Lees én kijk zelf maar!

 • Wooncheque t.w.v. 125.- cadeau
 • Ingetekende plattegrond
 • 9.2 Klantwaardering
Interieuradvies

Van ontwerp tot realisatie

Aan de slag met jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies, we helpen je graag!

maak afspraak
Peter de Vroet
Peter
Interieuradviseur
Van plan op maat naar interieur waar alles klopt

"Onze deskundige interieurontwerpers voelen feilloos aan hoe ze jouw woonwensen vatten in een professioneel ontwerp. Met alle bekende (design)merken onder één dak creëren we een thuis waar alles klopt, tot in de kleinste details. Inclusief zorgvuldig gekozen meubelcombinaties, indelingsplan, kleur- en materiaaladvies. Schuif aan in ons Advies Atelier, we helpen je graag." Plan nu jouw afspraak

Veelgestelde vragen over het Eijerkamp interieuradvies

 • 1. Wat kost een interieradvies?

  Het Eijerkamp interieuradvies kost 85.- Na het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 85.- welke je bij besteding vanaf 850.- verzilvert op je aankoop. Zo is het interieuradvies gratis, hoe fijn is dat!

 • 2. Hoe lang duurt een interieuradvies afspraak?

  Afhankelijk van jouw woonvragen en het aantal nieuwe meubels dat we direct samenstellen in de winkel, duurt het advies circa 2 uur. Je bent 1x klaar en je hebt een concreet interieurontwerp in handen! Wij zorgen tussendoor voor goede koffie en een inspirerende omgeving.

 • 3. Wat moet ik meenemen naar mijn advies afspraak?

  Een goed begin is het halve werk. Dus neem foto’s, een plattegrond (of afmetingen) van jouw woonruimte mee en eventueel maten van bestaande meubels. Zo kunnen we meteen gericht aan de slag en weten we zeker dat de meubels perfect passen!

 • 4. Wat houdt interieuradvies bij Eijerkamp in?

  Tijdens een telefonische intake koppelen we de best passende interieuradvsieur aan jouw woonvragen en woonstijl. Tijdens het vrijblijvende advies in de winkel vertalen we jouw woonwensen naar het perfecte indelingsplan. Onze adviseurs nemen je daarna mee de winkel in om de nieuwe meubels te vergelijken, de stoffen bij elkaar te zien en de perfecte meubel-, kleur- en materiaalcombinaties te ervaren.

 • 5. Wat doet een interieuradviseur?

  De Eijerkamp interieuradviseurs hebben allemaal een interieuropleiding, interieuradvies ervaring en kennis over alle bekende woonmerken. We koppelen de best passende interieuradviseur aan jouw woonvragen en woonstijl. De adviseur zorgt voor een goede indeling, de perfecte meubelcombinaties, kleur- en materiaaladvies. Hiermee creëren zij eenheid in huis maar vooral dat jij je elke dag thuis voelt in je (nieuwe) huis!

 • 6. Kan ik bestaande meubels behouden?

  We geloven in een duurzaam interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Dus heb je meubels of erfstukken die je graag wilt behouden? Dan verwerken we die met liefde in het interieurplan. Tip: Neem de afmetingen van je lievelingsmeubels mee naar het advies.

 • 7. Wat krijg ik mee naar huis na afloop van mijn adviesafspraak?

  Na het interieuradvies in de winkel ga je naar huis met antwoord op al je woonvragen, kleur- en materiaaladvies en verrassende interieurideeën. Inclusief een ingetekende plattegrond en een persoonlijk meubelplan. En vooral met heel veel wooninspiratie en een concreet interieurontwerp.

Jouw woonstijl ontdekken? Wij zijn er voor jou!

Adviseurs
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Anne
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Peter
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Bibi Jay
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Dionne
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Remco
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Nicole
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Nicole
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Mathieu
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Jinte
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Marieke
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Eva
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Judith
  Interieuradviseur

Precies op maat voor jou

Goed voorbereid naar je interieuradvies? Maak alvast een moodboard waarop je jouw woonstijl en woonwensen verzamelt. Zo weten onze interieuradviseurs precies hoe ze jouw woondromen waar kunnen maken.

Moodboard maken

Moodboard van jouw woonstijl

Maak een moodboard met jouw favoriete woonitems en woonstijlen: de perfecte voorbereiding!

maak moodboard

Interieuradvies in onze woonwinkels

Onze interieuradviseurs verwelkomen je graag in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! Zo kun je alle geadviseerde meubels, kleuren en materialen direct zelf proberen en ervaren. De koffie staat klaar!

Interieuradvies

Van ontwerp tot realisatie

Aan de slag met jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies, we helpen je graag!

maak afspraak

Interieuradvies in onze woonwinkels

Ga je verbouwen, verhuizen of ben je uitgekeken op de indeling van een woonruimte en toe aan nieuwe meubels? Tijd om een nieuwe blik te werpen op jouw interieur! Het maken van keuzes en het creëren van een nieuw thuis kan soms lastig zijn. Bij Eijerkamp geven we je in ons Advies Atelier graag persoonlijk interieuradvies en vertalen we jouw woonwensen naar jouw interieur. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met verassende kleur- en materiaalcombinaties én binnen elke woonstijl en ieder budget. Je persoonlijke interieuradviseur bekijkt je interieur met een frisse blik en laat je weer verliefd worden op je eigen huis. Met 150 merken onder één dak zijn onze interieuradviseurs niet gebonden aan een merk of woonstijl, maar creëren zij samen met jou een verrassende combinatie welke aansluit op jouw leef- en woonstijl.

Jouw persoonlijke interieuradvies komt direct tot leven

Na jouw interieuradvies zijn al je woonvragen beantwoord en komt jouw interieur tot leven. Wánt tijdens het advies ga je direct onze woonwinkel in! Zo kun je gelijk meubels testen, de stoffen en materialen voelen en de geadviseerde kleurcombinaties bekijken. Zo komt je interieuradvies echt tot leven en maak je in één keer de juiste keuzes. Wel zo fijn! Wist je ook dat je na het advies een wooncheque t.w.v. 125.- ontvangt, die je kunt verzilveren bij een aankoop vanaf 1250.-? Zo is het interieuradvies gratis! Wil je eerst inspiratie opdoen? Op onze website vind je veel tips en wooninspiratie voor je interieur, van de woonkamer tot de eetkamer en de slaapkamer. Of laat je inspireren door nieuwste woontrends in de 8 vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp. Liever persoonlijk interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in één van onze woonwinkels. We wensen je veel plezier tijdens jouw persoonlijke interieuradvies!