Skip to content
Artifort Mare Hoekbank
Artifort Mare Hoekbank
Vanaf 6803.-
Vergroten
  • Artifort Mare Hoekbank
1/17
Item 1 of 17

Artifort Mare Hoekbank

Vanaf 6803.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Mare Hoekbank

Hoekbank Mare van Artifort biedt een ultiem comfortabel zitlandschap. Ontwerper René Holten gaf de bank de subtiele inkeping in het zitvlak. De ranke sledevoet loopt door tot in de voorzijde van het zitmeubel, waardoor Mare lijkt te zweven in de woonruimte. Naast Mare, ontwierp Holten designklassiekers als Artifort Shark en Libel. 

De vaste zit- en rugkussens geven de hoekbank een strak uiterlijk. De Mare collectie bevat naast de rechte zitelementen en hoekelement, ook een 45 graden hoekelement, waardoor de bank een open uiterlijk krijgt. Dankzij tal van combinaties in ruime stof- en kleursoorten ontwerp je een verrassend zitmeubel. 

Mare wordt standaard afgewerkt met poedercoat onderstel, maar is tevens beschikbaar in gepolijst RVS. Daarnaast kan Mare in verschillende breedtes armleuning worden uitgevoerd. 

Ervaar het comfort van hoekbank Mare van Artifort in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs helpen graag bij het samenstellen van het ideale zitlandschap voor jouw interieur.

Artifort Mare Hoekbank
Artifort Mare Hoekbank
Meer uit de Mare serie Bekijk ook
Meer uit de Mare serie Bekijk ook