• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering

Gastendoekjes

Gastendoekje

Gastendoekje

Een gastendoekje is niets anders dan een kleine handdoek, voor op de badkamer of het toilet. In onze collectie vindt u verschillende dessins, zoals streepjes of bloemenprints, of kies voor een basic design om rust te creëren. Perfect te stylen met onze handdoeken en washandjes. Bestel eenvoudig online of bezoek Eijerkamp Zutphen! Lees verder >

Gastendoekje voor gasten

Droge en schone handen

Gastendoekjes zijn oorspronkelijk bedoeld voor gasten bij u thuis, voor eenmalig gebruik. Of in de luxere restaurants. Na gebruik is het de bedoeling dat de doekjes in een mand of bak gedeponeerd worden, zodat ieder een droog en schoon gastendoekje gebruikt. Uiteraard zeer hygiënisch! Het gastendoekje is op vele toiletten en badkamers terug te vinden en hangt meestal naast de wastafel, voor het snel drogen van de handen. 

Gastendoekjes online kopen? 

Shop de gastendoekjes eenvoudig online, of bezoek Eijerkamp Zutphen voor de complete collectie van Vandyck, Walra en PiP Studio. Van opvallende prints van bloemen en strepen tot basic design die op elk toilet of elke badkamer perfect te combineren zijn. Gastendoekjes zijn niet alleen handig, maar geven ook een luxe uitstraling!