Skip to content
Eijerkamp Collectie Bastiaan Fauteuil
Eijerkamp Collectie Bastiaan Fauteuil
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Bastiaan Fauteuil
1/14
Item 1 of 14

Eijerkamp Collectie Bastiaan Fauteuil

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Bastiaan Fauteuil

Kies je voor bijzonder, dan kies je voor fauteuil Bastiaan. Deze royale fauteuil wordt gekenmerkt door een prachtige combinatie van unieke details. Bastiaan valt vooral op door zijn bijzondere, zichtbare constructie: het houten frame dat de zitting en rugleuning ondersteunt is duidelijk aanwezig. Evenals de stoere gespen die de verschillende onderdelen met elkaar verbinden.

Fauteuil Bastiaan is vervaardigd uit leer en voorzien van een opvallende, gecapitonneerde bekleding in de kleur zwart. Voor heerlijk zitcomfort is de fauteuil uitgevoerd met ruime, zachte kussens en ondersteunende armleuningen.

Naast getoond model in zwart, is fauteuil Bastiaan verkrijgbaar in de kleuren cognac en donkerbruin.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597316
Breedte 70 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 91 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 53 cm
Hoogte armleuning 58 cm
Materiaal Leer
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Zwart
Kleur onderstel Zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer